Δυο Εβρίτες Συνοριοφύλακες, είδαν και τους δυο γιους τους να γίνονται πρόσφατα…. συνάδερφοι τους

Δυο Εβρίτες Συνοριοφύλακες, είδαν και τους δυο γιους τους να γίνονται πρόσφατα…. συνάδερφοι τους

Το μήλο κάτω από την μηλιά ή αν θέλετε ακολουθώντας τα επαγγελματικά χνάρια των πατεράδων τους, για τέσσερις νεαρούς Εβρίτες που πέτυχαν στον πρόσφατο διαγωνισμό πρόσληψης 400 Συνοριακών Φυλάκων για το νομό Έβρου και θα υπηρετούν πλέον μαζί με τους εδώ και χρόνια Συνοριοφύλακες γονείς τους.

Ο Θανάσης Βερανούδης με καταγωγή από το χωριό Αρδάνιο του δήμου Αλεξανδρούπολης, που υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, είδε τους δυο γιους του Χρήστο και Δημήτρη να πετυχαίνουν στην διαδικασία που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και θα είναι πλέον κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη.

Ένας ακόμα εν ενεργεία Συνοριοφύλακας, που και αυτός υπηρετεί στις Φέρες, ο Μιχάλης Γουσμεράκης, πλέει και αυτός σε πελάγη ευτυχίας, αφού οι δυο γιοι του, ο Βαγγέλης και ο Μάριος, είναι μεταξύ των 400 Συνοριακών Φυλάκων που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες εκπαίδευση στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου και είναι πολύ πιθανό να υπηρετούν όλοι μαζί στη συνέχεια, μια και ως γνωστόν όλοι οι νεοπροσληφθέντες Συνοριοφύλακες θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες φύλαξης του νομού Έβρου.

Τέλος, ένας ακόμα αστυνομικός και μάλιστα ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας Ηλίας Ακίδης, είδε την κόρη του Ειρήνη να πετυχαίνει την πρόσληψη της στους Συνοριακούς Φύλακες στον πρόσφατο διαγωνισμό. Κι αυτή λοιπόν βαδίζει στα επαγγελματικά χνάρια του πατέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλα τα ονόματα των Συνοριοφυλάκων που κρίθηκαν ικανοί από τις Επιτροπές Προκαταρκτικών Εξετάσεων

Ένα σχόλιο

  1. Μια τέτοια είδηση φέρνει ανάμεικτα συνεσθηματα και εικόνες…χαράς και άγχους, ελπίδας και απογοήτευσης…ειναι πολυ καλο να μένουν παιδιά στο τόπο μας, νέες οικογένειες, νέοι καταναλωτές, …όμως για τα υπόλοιπα παιδιά? που δεν έχουν ελπίδα να σπουδάσουν, δεν έχουν τα κριτήρια για να μπουν στο δημόσιο, αυτά τα παιδιά ειναι χιλιάδες στον Έβρο…στον βόρειο Έβρο.

    Καμία πρόκληση επενδύσεων για εργατικό προσωπικό, καμία κίνηση δημάρχων να προκαλέσουν βιομηχανοποίηση αγροτικού, κτηνοτροφικού τομέα κ.α. Όσοι δεν ανέβηκαν στο τρένο του δημοσίου η μοίρα τους ειναι δύσκολη , ναι θα βγουν προσλήψεις Εποπτεία, συνοριακών, κ.α. Μετα τι? δεν παράγουμε, κηφινιζουμε , ειναι απαραίτητα όλα τα επαγγέλματα. Τωρα με την οικονομική δυσπραγία επαγγελματιών, ιδιωτών μισθωτών, που θα καταλήξει η οικονομία του Β.εβρου, η Αλεξανδρούπολη θα ρουφήξει τα πάντα, θα ερημωσουμε ακόμη περισσότερο, το δημόσιο δεν παράγει πως θα τους πληρώσουμε? θα γίνουν μειώσεις μισθών, συνταξεων, λιγότερη κατανάλωση…..

    Αυτές οι δημοςιες θέσεις εργασίας ειναι απαραίτητες σίγουρα στον Έβρο μας, οι άλλες ιδιωτικές θέσεις εργασίας όμως ειναι σημαντικότερες, διότι παράγουν, πληρώνουν τις δημόσιες θέσεις εργασίας. Επιτέλους προκαλέσατε επενδύσεις πάνω απο την Αλεξανδρουπολη, ο Β.εβρος πεθάνει! Αυτη τι στιγμή τι να κάνει μια οικογενειακή επιχείρηση που κλείνει….που να δουλέψει ο 30,40,50?

    Η ¨γλάστρα¨ του δημοσίου δεν μπορεί να ανθίσει μόνη της το ¨ανθος¨ της επιχειρηματικότητας, δώστε κίνητρα και ελπίδα και σε αυτούς για να υπάρχουν θέσεις εργασίας μια ζωή! Ο γιος και η κόρη του επαγγελματία ίσως τότε ακολουθήσει την δουλεια του μπαμπά και της μαμάς! Κι αυτά ειναι παιδιά μας με όνειρο την επιχειρηματικότητα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*