Συναγερμός σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης: Θετικός στον κορονοϊό στρατιώτης που υπηρετεί εκεί

Συναγερμός σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης: Θετικός στον κορονοϊό στρατιώτης που υπηρετεί εκεί

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε χθες ένας νεαρός οπλίτης που υπηρετεί σε στρατόπεδο στην Αλεξανδρούπολη και νοσηλεύεται ήδη στο 424 Γενικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως της Θεσσαλονίκης όπου και μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, τα οκτώ άτομα που διέμεναν στον ίδιο θάλαμο με τον 19χρονο και στα οποία δόθηκε άδεια ορκωμοσίας, μπήκαν σε καραντίνα και πρόκειται να υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Απ’ τα 28 νέα κρούσματα, τα 7 στην Ξάνθη

Χθες, Παρασκευή ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 28 νέα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό σε 3.486. Εξ αυτών, μάλιστα, τα 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων είναι η εξής: 1 στις Σέρρες, 1 στην Κοζάνη, 7 στην Ξάνθη, 3 στη Λάρισα, 1 στον Έβρο, 1 στην Πιερία, 1 στην Κάρπαθο και τα 13 εισαγόμενα.

Στον χάρτη με τις τοπικές επιδημίες συνεχίζουν να βρίσκονται η Ξάνθη και η Ροδόπη, η Καστοριά, η Θεσπρωτία, ενώ μετά τη Σύρο όπου είχε καταγραφεί μικρή συρροή κρουσμάτων, μπαίνει και ένα ακόμη νησί, η Κάρπαθος.