Αλεξανδρούπολη: “Έρημη” η παραλιακή οδός, γκρίνιες του κόσμου που παραμένει κλειστή όλη την Κυριακή

Αλεξανδρούπολη: “Έρημη” η παραλιακή οδός, γκρίνιες του κόσμου που παραμένει κλειστή όλη την Κυριακή

Αυτή είναι η εικόνα της παραλιακής οδού Αλεξανδρούπολης πριν από λίγη ώρα, στο ύψος της “ΑΡΓΩ”. Ελάχιστος κόσμος στον “έρημο” δρόμο, αφού με απόφαση της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη, πλέον παραμένει κλειστή η παραλιακή ολόκληρη την Κυριακή και όχι μόνο τα βράδια.

Αυτή  η απόφαση έχει όμως δημιουργήσει γκρίνιες στον κόσμο και τις αυξάνει το γεγονός ΄πως η Τροχαία μοιράζει κλήσεις σε όσους… ξεχασμένους παρκάρουν σήμερα ή περνούν από εκεί, πιστεύοντας ότι ισχύουν όσα και τα προηγούμενα χρόνια. Δηλαδή μόνο τις βραδινές ώρες και λίγο μετά από τα μεσάνυχτα απαγορεύεται η κυκλοφορία. Γι’ αυτό και ζητούν από τον δήμαρχο κ.Ζαμπούκη να αλλάξει η απόφαση και τουλάχιστον τα πρωινά της Κυριακής να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος. Άλλωστε και ο κόσμος είναι ελάχιστος αυτό το χρονικό διάστημα.
Να θυμίσουμε απλά, ότι με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλεξανδρούπολης, από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 και μέχρι 27 Σεπτεμβρίου, τίθεται σε εφαρμογή, όπως κάθε χρόνο την καλοκαιρινή περίοδο, η απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης (Απολλωνιάδος και Β. Αλεξάνδρου, από το χώρο στάθμευσης στο στάδιο “Φώτης Κοσμάς” έως και την οδό Κύπρου) κατά τις ώρες 8:00 μ.μ. έως 1:00 π.μ. για να παραδίδεται στους πεζούς.
Επιπλέον φέτος η παραλιακή οδός της Αλεξανδρούπολης, εκτός από τις βραδινές ώρες κάθε μέρα, θα παραμένει κλειστή και όλες τις ώρες των Κυριακών. Συγκεκριμένα, τα Σαββατοκύριακα η παραλιακή οδός θα είναι κλειστή από τις 8:00 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι την 1:00 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

5 Σχόλια

  1. Όλος ο κόσμος το φωνάζει αλλά ο δήμαρχος μάλλον ζει στον κόσμο του, καλό είναι να δει τι λένε οι πολίτες εκτός από αυτήν την επιτροπή και να αλλάξει απόφαση σύντομα. Δεν βλέπει τι κακό κάνει στην πόλη! Όλα τα αυτοκίνητα να περνάνε από το κέντρο!

  2. Πολύ φυσιολογικό. Στους σαράντα βαθμούς κλείνεις την παραλιακή λεωφόρο για να μπορεί να περπατήσει ο κόσμος κάτω από τον ήλιο. Πόσα έχουμε να δούμε ακόμη.

  3. Δημοτης περιχωρων

    Ποιοι επεβαλαν το μετρο;Ποιοι εξυπηρετουνται;Η το προβλεπει και αυτο … η κυκλοφοριακη μελετη;Μια απαντηση Δημαρχε Παραλιακης & Λ.Δημοκρατιας…

  4. Δυστυχώς η δημοτική αρχή είναι για ακόμη μια φορά εκτός τόπου και χρόνου Κε δήμαρχε αφουγκραστητε επιτέλους την τοπική κοινωνοια και αφήστε τους πειραματισμούς εις βάρος των πολιτών.

  5. Για τις κλήσεις, έχω την εντύπωση ότι οι τροχαίοι εχουν σκυλιασει. “Εβηξες” παρανομα-2μηνες το δίπλωμα, “ξυθηκες” παρανομα-2μηνες το δίπλωμα. Όλοι στο ίδιο καλάθι, ανεγκέφαλοι κοντρακηδες, επιδηξιες οδηγικων ικανοτήτων, συνειδητοι τροχαίοι παραβάτες. Βέβαια όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, μήπως όμως αυτή η ακαμψία αναγκάζει κάποιον που είναι τυπικός οικογενειαρχης οδηγός αλλά έκανε για Χ, ψ, λόγο τη στραβή, να παρανομησει παρ ότι δεν το θέλει? Το ερώτημα είναι ρητορικό.. Οι άνθρωποι κάνουν απλά… τη δουλειά τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*