Υπόσχεση Χρυσοχοίδη ότι θα δοθεί Πυροσβεστικό Όχημα στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών

Υπόσχεση Χρυσοχοίδη ότι θα δοθεί Πυροσβεστικό Όχημα στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών

Υπόσχεση ότι θα γίνει άμεσα εφοδιασμός στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών με ένα Πυροσβεστικό Όχημα, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης. 

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 03 Ιουλίου 2020, ο κ.Χρυσοχοίδης τόνισε την χρησιμότητα του Κλιμακίου αυτού για την ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Φερών και δεσμεύτηκε για τον άμεσο εφοδιασμό του με το απαραίτητο όχημα για τις δραστηριότητες του, απαντώντας σε ερωτήσεις του Προέδρου της ΔΕΕΠ Έβρου Άκη Παρασκευόπουλου.

Η τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη έγινε με τους Προέδρους ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Βορείου Αιγαίου, παρουσία του Γραμματέα Π.Ε. κ. Γιώργου Στεργίου και του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη. Ήταν πρωτοβουλία του Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη και της επικεφαλής  αυτού κ. Ιωάννας Γκελεστάθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χρυσοχοίδης: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόσληψης νέων Συνοριοφυλάκων στον Έβρο, σε τηλεδιάσκεψη με ΝΟΔΕ Έβρου