Αλεξανδρούπολη-ΣΟΚ: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι – Πως έφτασε στην αυτοκτονία

Αλεξανδρούπολη-ΣΟΚ: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι – Πως έφτασε στην αυτοκτονία

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη, αφού ένας 62χρονος αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και έβαλε τέρμα στην ζωή του χθες το βράδυ με τον ποιο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο αστυνομικός είχε εδώ και πάρα πολλά χρόνια ένα ατύχημα στην υπηρεσία του (ήταν στέλεχος σε μια από τις πιο δύσκολες διευθύνσεις) και εξ αυτού του λόγου αντιμετώπιζε μόνιμο πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να έχει τεθεί σε ειδική κατηγορία διαθεσιμότητας. Έμενε μόνος του σε μονοκατοικία και πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, τηλεφώνησε σε στενό συγγενικό του πρόσωπο που δεν μένει στην πόλη και τον ενημέρωσε για την απόφαση του να αυτοκτονήσει.

Αυτός τηλεφώνησε άμεσα στην αστυνομία, αλλά δυστυχώς όταν οι συνάδερφοι του αυτόχειρα μπήκαν στο σπίτι, τον βρήκαν νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος και με το περίστροφο στο χέρι. Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ άφησε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα 5 σελίδων, όπου εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του. Για την τραγική κατάληξη ενημερώθηκαν τα δυο παιδιά του και οι στενοί συγγενείς, ενώ αστυνομικοί και ιατροδικαστής απλά επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.