Αποθρασύνθηκαν οι διακινητές λαθρομεταναστών – Έπεσαν στον Προβατώνα πάνω σε αυτοκίνητο Συνοριοφύλακα τραυματίζοντας τον!!!

Αποθρασύνθηκαν οι διακινητές λαθρομεταναστών – Έπεσαν στον Προβατώνα πάνω σε αυτοκίνητο Συνοριοφύλακα τραυματίζοντας τον!!!

Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς οι διακινητές λαθρομεταναστών και στην προσπάθεια τους να τους μεταφέρουν από τον Έβρο προς το εσωτερικό της χώρας, δεν υπολογίζουν τίποτα.

Αυτό αποδεικνύει το περιστατικό που έγινε σήμερα το πρωί στο χωριό Προβατώνας Σουφλίου, απ΄όπου και οι φωτογραφίες μας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr από κατοίκους του χωριού, ένας Συνοριοφύλακας από το χωριό Λευκίμμη πήγαινε στο Τυχερό όπου υπηρετεί στο τοπικό Τμήμα Συνοριοφυλακής για να αναλάβει υπηρεσία. Ξαφνικά, μέσα στον Προβατώνα και από έναν χωματόδρομο πετάχτηκε αυτοκίνητο  που οδηγούσε διακινητής μεταφέροντας λαθρομετανάστες και διεμβόλισε το δικό του όχημα.

Από την σύγκρουση ο Συνοριοφύλακας τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι σοβαρά, αλλά έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται. Μετά το αρχικό σοκ και αφού συνειδητοποίησε τι ακριβώς έγινε, τηλεφώνησε στους συναδέρφους του οι οποίοι έφτασαν στο σημείο και άρχισαν την αναζήτηση του οχήματος με το οποίο ο διακινητής εξαφανίστηκε σε χωματόδρομους της περιοχής.

Μέχρι τώρα πάντως παραμένει ασύλληπτος, ενώ έχουν ενημερωθεί τα… μπλόκα που υπάρχουν στη συνέχεια τόσο στον Έβρο όσο και στην Ροδόπη και τους υπόλοιπους νομούς, για τον εντοπισμό του.