Συνάντηση Παναγιώτη Φαραντάτου, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο

Συνάντηση Παναγιώτη Φαραντάτου, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο

Συνάντηση Αντιστράτηγων είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο Πεντάγωνο, με τον Αντιστράτηγο ε.α. και υποψήφιο βουλευτή Έβρου με τη ΝΔ Παναγιώτη Φαραντάτο, να επισκέπτεται τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο κ.Φαραντάτος:

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου είχα την τιμή να επισκεφθώ τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, εξαιρετικό και στενό φίλο από τα γυμνασιακά μας χρόνια και αγαπητό συμμαθητή στη Σχολή Ευελπίδων, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο. Ευχαριστώ τον Α/ΓΕΕΘΑ για την τιμητική πρόσκληση, τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία και για το μικρό, αλλά ιδιαίτερα τιμητικό αναμνηστικό που μου δώρισε σε ανάμνηση της επισκέψεώς μου στο γραφείο του στην περίοδο της Αρχηγίας του.

Από την πολυετή στενή σχέση μας μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ο Στρατηγός Φλώρος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, άριστος και αφοσιωμένος οικογενειάρχης και λαμπρός αξιωματικός. Διακρίνεται για τη βαθιά του γνώση στη διακλαδική λειτουργία των ΕΔ, την επιχειριασιακή του κατάρτιση, την ψύχραιμη αλλά και γρήγορη σκέψη και αντίδραση σε έκτακτες και πιεστικές καταστάσεις και τη στρατηγική του αντίληψη. Ακόμη, για την αγάπη του προς την Πατρίδα και την αφοσίωσή του στις στρατιωτικές αξίες και αρετές. Είναι ένας αληθινός Ευπατρίδης Αξιωματικός. Γνήσιος πατριώτης και ηθικός άνθρωπος.

Είμαι βέβαιος ότι στο πρόσωπό του οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν βρει έναν υψηλού επιπέδου ηγέτη, που εμπνέει εμπιστοσύνη στις ίδιες και στην πολιτική ηγεσία και σιγουριά στον ελληνικό λαό, κάτι εξάλλου που διαπίστωσαν από τις εμπνευσμένες πρόσφατες δηλώσεις του μιλώντας σε δημοσιογράφους, δηλώσεις που έκαναν αίσθηση σε ανατολή και δύση, αλλά και τον άνθρωπο εκείνο που αν και όταν χρειαστεί θα τις οδηγήσει σε συντριπτική νίκη έναντι του προαιώνιου βάρβαρου εχθρού του γένους, προς δόξα των ελληνικών όπλων.

Φίλε Αρχηγέ, αγαπητέ Κώστα, συνέχισε το έργο σου αταλάντευτα, σε καμαρώνουμε όλοι και σε περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη, τόσο εμείς που σε γνωρίζουμε όσο και ο ελληνικός λαός που σε μαθαίνει.

Είμαστε περήφανοι για σένα!!