Συνεχίζουν τα fake news οι Τούρκοι: Ζητούν να δικαστεί η Ελλάδα για νεκρούς πρόσφυγες στον Έβρο!!!

Συνεχίζουν τα fake news οι Τούρκοι: Ζητούν να δικαστεί η Ελλάδα για νεκρούς πρόσφυγες στον Έβρο!!!

Η Τουρκία συνεχίζει να παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Ελλάδα, αυτή την φορά με το προσφυγικό, όπου με τα γνωστά fake news προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. 

Επιμένει λοιπόν για νεκρούς μετανάστες στον Έβρο και μάλιστα μαζεύει υπογραφές εναντίον της Ελλάδας όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της χώρας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν. Και αυτό γιατί όπως υποστηρίζει η Τουρκία η Ελλάδα (!) δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πρόσφυγες και κάνει λόγο για θανάτους μεταναστών τον περασμένο Μάρτιο στον Έβρο!

Τις υπογραφές αυτές η Τουρκία θα τις καταθέσει στο Ευρωκοινοβούλιο και σύμφωνα με τον ίδιο τον Κιράν, έχουν συλλεγεί πάνω από 100 μέχρι στιγμής. Με βάση αυτές θα ζητήσει να ξεκινήσει έρευνα από το ευρωκοινοβούλιο.

«Οι ελληνικές αρχές διαψεύδουν ότι σκοτώθηκαν πρόσφυγες περνώντας στην Ελλάδα. Έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 100 υπογραφές για να διερευνηθεί το ζήτημα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πρόσφυγες και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους», γράφει στην ανάρτησή του ο Τούρκος υπουργός.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού στελέχη του και μάλιστα Ευρωβουλευτές, έχουν δυστυχώς υιοθετήσει την τουρκική προπαγάνδα και τα χοντρά ψέμματα για νεκρούς στον Έβρο.

Ένα σχόλιο

  1. Μας πήραν χαμπαρι… Βγαλτε το Σωτηρη Πρωθυπουργο….

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*