Νέο, τεράστιο δικαστικό “χαστούκι” σε Λαμπάκη. Πανηγυρική δικαίωση μας, αφού απορρίφθηκε η νέα δικαστική του προσφυγή!!!

Νέο, τεράστιο δικαστικό “χαστούκι” σε Λαμπάκη. Πανηγυρική δικαίωση μας, αφού απορρίφθηκε η νέα δικαστική του προσφυγή!!!

 -Στο κενό άλλη μια προσπάθεια φίμωσης, εκφοβισμού και τρομοκράτησης μας από τον τέως δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Το αρμόδιο δικαστήριο ΑΠΕΡΡΙΨΕ και την Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων εναντίον μας

Νέο, τεράστιο δικαστικό “χαστούκι” για τον Βαγγέλη Λαμπάκη και άλλη μια πανηγυρική δικαίωση του Evros-news.gr και του Κώστα Πιτιακούδη, αφού απορρίφθηκε άλλη μια δικαστική προσφυγή από τον τέως (τέως, τέως, τέως και με την… βούλα του ΣτΕ) δημάρχου Αλεξανδρούπολης εναντίον μας.

Το αρμόδιο δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης, με απόφαση του ΑΠΕΡΡΙΨΕ την Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε εναντίον μας και εκδικάστηκε τον Ιούνιο, ζητώντας να μας απαγορευθεί να αναφερόμαστε στον ίδιο, την οικογένεια του, αλλά και όλα τα μέλη της δημοτικής του παράταξης “Πόλη και Πολίτες”. Στην απόφαση που μας γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο, επισημαίνεται ότι οι ισχυρισμοί του κ.Λαμπάκη είναι αντίθετοι με το  Άρθρο 14 του Συντάγματος που αφορά την “Ελευθερία του Τύπου” και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: “O τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται”, αλλά και στο Άρθρο 10 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου – Ελευθερία έκφρασης (ΕΣΔΑ).

Είχε προηγηθεί το πρώτο δικαστικό “χαστούκι για τον τέως (τέως, τέως, τέως και με την… βούλα του ΣτΕ) δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, με την ΑΠΟΡΡΙΨΗ των Προσωρινών Ασφαλιστικών Μέτρων, όπου ζητούσε μέχρι να εκδικαστούν τα κύρια Ασφαλιστικά Μέτρα, να μην αναφερόμαστε στον ίδιο, στα μέλη της οικογένειας του και σε όλη την δημοτική του παράταξη. Μάλιστα είναι τόσο το μένος εναντίον του Evros-news.gr και του υπεύθυνου μας Κώστα Πιτιακούδη, που ο ίδιος εκπροσώπησε τον εαυτό του στην πρόσφατη εκδίκαση ως δικηγόρος. Παράλληλα, “επιστράτευσε” την σύζυγο του Βίκυ Μιχαλακάκου ως μάρτυρα, επίσης δικηγόρο και συνεταίρο του στην Δικηγορική Εταιρεία που διατηρούν από κοινού. Όμως οι συνεχείς προσπάθειες ΦΙΜΩΣΗΣ, ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ μας δεν πέρασε. Για δεύτερη φορά η Δικαιοσύνη μας δικαίωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απέτυχε η προσπάθεια ΦΙΜΩΣΗΣ του Evros-news.gr απ’ τον Βαγγέλη Λαμπάκη – Απορρίφθηκε χθες η δικαστική προσφυγή του

θα πρέπει να επισημάνουμε ότι και στις δυο εκδικάσεις, ο νομικός μας σύμβουλος Σάββας Μανουσόπουλος κατέρριψε με εύστοχα και τεκμηριωμένα επιχειρήματα τους ισχυρισμούς τους και παρ΄ότι είχε απέναντι του έναν πρώην Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και δήμαρχο της πόλης και μια πολύ έμπειρη συνάδερφο, άσχετα αν στη δεύτερη περίπτωση κατέθεσε ως μάρτυρας… κονιορτοποίησε τα όσα υποστήριξαν. Όπως έκανε και πριν από πολλούς μήνες στην αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον μας μέσω του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ο τέως Διοικητής (ακόμα χρησιμοποιεί τον τίτλο στις ανακοινώσεις του λες και διετέλεσε… υπουργός) Δημήτρης Αδαμίδης και φυσικά ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ το Evros-news.gr και ο Κώστας Πιτιακούδης και σε εκείνο το δικαστικό “κυνηγητό”. Γι’ αυτό και ευχαριστούμε από καρδιάς άλλη μια φορά τον κ.Μανουσόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανηγυρική δικαστική δικαίωση του Κ.Πιτιακούδη – Απορρίφθηκε η αγωγή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης – Απόφαση-χαστούκι για τον Δ.Αδαμίδη

Η απόφαση ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ των Ασφαλιστικών Μέτρων του Βαγγέλη Λαμπάκη εναντίον του Evros-news.gr και του Κώστα Πιτιακούδη, είχε ως αποτέλεσμα να πάνε… στράφι και οι ΕΝΟΡΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ των δύο στενών συνεργατών του δημοτικών συμβούλων Χρήστου Γερακόπουλου και Γιώργου Ουζουνίδη, πρώην Προέδρων του Πολυκοινωνικού και της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης. Γιατί και αυτοί οι δύο συμμετείχαν στην ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΑΣ, ώστε να σταματήσουμε να αναζητούμε και τις δικές τους ευθύνες στην διάρκεια της δημοτικής αρχής Λαμπάκη. Να είναι σίγουροι πως όχι μόνο θα σταματήσουμε, αλλά θα συνεχίσουμε και γι’ αυτούς με περισσότερο πάθος την αναζήτηση των όποιων ευθυνών τους για τα έργα και τις ημέρες τους σε Πολυκοινωνικό και ΔΕΥΑΑ, με μοναδικό στόχο και έγνοια την ενημέρωση του κόσμου.

Σίγουρα εκτός των Λαμπάκη, Γερακόπουλου, Ουζουνίδη, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, θεσμικοί και μη, οι οποίοι… στενοχωρήθηκαν πολύ από αυτή την εξέλιξη. Γιατί γνωρίζουμε ότι κάποιοι… περίμεναν στη γωνία, έτοιμοι να ξεκινήσουν επίσης τις δικαστικές προσφυγές εναντίον μας, γιατί το Evros-news.gr με όσα λέει και γράφει τους ξεσκεπάζει και… χαλάει την σούπα που χρόνια τώρα είχαν συνηθίσει να σερβίρουν. Με πλήρη… ασυλία από τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ. Ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, όπως συνηθίζει, δεν βάζει μυαλό από τα απανωτά δικαστικά “χαστούκια” και κατέθεσε και ΑΓΩΓΗ εναντίον μας, η εκδίκαση της οποίας έχει προσδιοριστεί για τον επόμενο Νοέμβριο.

Είμαστε σίγουροι, ότι χάρη στον εξαίρετο δικηγόρο μας Σάββα Μανουσόπουλο ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ και αυτή. Δεν θέλουμε να προκαταλάβουμε φυσικά καμιά απόφαση και τίποτε δεν είναι σίγουρο, απλά πιστεύουμε πως η Δικαιοσύνη δεν θα επιτρέψει σε κάποιους να ΦΙΜΩΣΟΥΝ και να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ την μοναδική “φωνή” κριτικής και ανάδειξης ευθυνών των θεσμικών του Έβρου. Άλλωστε σε όσες δικαστικές προσφυγές είχαμε εναντίον μας μέχρι τώρα, ως Evros-news.gr και Κώστας Πιτιακούδης (ασφαλιστικά μέτρα, αγωγές, μηνύσεις) ΣΕ ΟΛΕΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ. Θέλουμε τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς, τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ-“ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ” μας, οι οποίοι μας ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ από την πρώτη στιγμή που το Evros-news.gr βγήκε στον διαδικτυακό “αέρα” και μας έχετε κάνει (έστω και αν διαφωνείτε μαζί μας σε λίγα ή πολλά που γράφουμε) την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ σας. Επίσης, όσους μας τηλεφώνησαν ή μας έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και στη νέα δικαστική μας δίωξη.