Έβρος: Ξεκινούν τα πανηγύρια – Αύριο στις Καστανιές, 18 Ιουλίου στο Νεοχώρι, διήμερο στο Ασημένιο

Έβρος: Ξεκινούν τα πανηγύρια – Αύριο στις Καστανιές, 18 Ιουλίου στο Νεοχώρι, διήμερο στο Ασημένιο

Ποιος κορονοϊός και κίνδυνος διάδοσης του; Όταν στην υπόλοιπη Ελλάδα ξεκίνησαν ήδη, με αρκετά μάλιστα… παρατράγουδα, οπότε ο Έβρος δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω και να αποτελέσει εξαίρεση.

Έτσι από αύριο Σάββατο 11 Ιουλίου ξεκινούν τα πανηγύρια και στο νομό μας, αρχής γενομένης από τις Καστανιές και τις όχθες του Άρδα, με την ορχήστρα του Νίκου Ζαπάρτα και στο κλαρίνο τον βιρτουόζο Βαγγέλη Παπαναστασίου.

Σειρά παίρνει στη συνέχεια το χωριό Νεοχώρι, όπου το άλλο Σάββατο 18 Ιουλίου ο τοπικός Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του. Κι εκεί όσοι παραστούν θα γλεντήσουν με την ορχήστρα του Νίκου Ζαπάρτα και συμμετοχή των Χρήστου Αστερίου, Σοφίας Θεοδωρίδου.

Διήμερο γλέντι στο Ασημένιο

Εκεί πάντως που δεν καταλαβαίνουν τίποτε από κορονοϊούς και παρόμοια, είναι στο Ασημένιο Διδυμοτείχου, όπου έχει προγραμματιστεί γλέντι για 2 ημέρες. Το Σάββατο 25 Ιουλίου η λαϊκή βραδιά με την σπουδαία φωνή της Αυγής Τριανταφυλλίδου από τη Θεσσαλονίκη και τον συντοπίτη μας Ζαφείρη Πασσιαλή και τον ταλαντούχο Χρήστο Κουρούδη στο κλαρίνο και την Κυριακή 26 του μήνα η θρακιώτικη βραδιά με το συγκρότημα του Νίκου Ζαπάρτα (δεν τον… φοβίζει ο κορονοϊός το Νίκο), την Λίτσα Ουλιανούδη και τον Βαγγέλη Παπαναστασίου στο κλαρίνο.