Αλεξανδρούπολη: Συνεργεία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ καθαρίζουν το ρέμα Βανικιώτη – Παρεμβάσεις σε όλο το νομό

Αλεξανδρούπολη: Συνεργεία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ καθαρίζουν το ρέμα Βανικιώτη – Παρεμβάσεις σε όλο το νομό

Συνεργεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και συγκεκριμένα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, έχουν ξεκινήσει τις εργασίες καθαρισμού σε ρέματα του νομού, τα οποία είναι της αρμοδιότητας τους, αφού υπάρχουν και άλλα που θα πρέπει να επιληφθούν οι δήμοι.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από το πολύ γνωστό ρέμα Βανικιώτη στην Αλεξανδρούπολη και τις ανέβασε στην προσωπική του σελίδα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, δείχνοντας την εικόνα που υπήρχε λίγες ημέρες πριν και τώρα μετά τον καθαρισμό. Αποτυπώνουν την κατάσταση μετά και πριν τις παρεμβάσεις δηλαδή.

Όπως επισημαίνει ο κ.Πέτροβιτς, ακολουθεί ο καθαρισμός του βορείου τμήματος του ρέματος και γενικά ο καθαρισμός ρεμάτων θα συνεχιστεί σε όλο τον Έβρο. Μάλιστα απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών, τόνισε πως και στο… τυφλό κομμάτι του ρέματος θα γίνει παρέμβαση, αλλά και σε ρέμα που είναι πίσω από το Μουσικό Γυμνάσιο και η κατάσταση είναι άσχημη. Επίσης, έχει γίνει προγραμματισμός για παρεμβάσεις σε πολλά σημεία του νομού Έβρου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*