Αλεξανδρούπολη: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την Αγιά Σοφιά, σε έκτακτη συνεδρίαση

Αλεξανδρούπολη: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την Αγιά Σοφιά, σε έκτακτη συνεδρίαση

Ψήφισμα για την ελεεινή ενέργεια των Τούρκων να μετατρέψουν σε τζαμί την Αγιά Σοφιά, καλείται να εκδώσει το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αλεξανδρούπολης, στην αυριανή, έκτακτη συνεδρίαση του.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δ.Σ Δημήτρης Κολιός:

“Καλούνται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως  συμμετέχουν την Τρίτη  14-07-2020 και τις ώρες, από : 12:00 έως 14:00 στην 12η ΈκτακτηΣυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, η οποία θα γίνει  διά περιφοράς, σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 74 του N. 4555/18 και τα άρθρα  177 και 184  του N. 4635/19.

Παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την ψήφο σας ανά θέμα (Υπέρ, Κατά, Λευκό, Δήλωση παρόν), την Τρίτη  14-07-2020 και τις ώρες, από : 12:00 έως 14:00στοemail:dimsim@alexpolis.gr, για τη  λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως και (2) δύο μήνες) για τη λειτουργία της Παιδικής Εξοχής – Κατασκήνωσης Μάκρης Αλεξανδρούπολης έτους 2020 (Εισηγ. κ. Τσακιροπούλου Ευαγγ.)
  2. Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την Αγία Σοφία (Εισηγ. κ. Πρόεδρος του Δ.Σ.)

Το ανωτέρω  θέμα 1 συζητείται, εκτάκτως, προκειμένου να επισπευσθεί η όλη διαδικασία πρόσληψης του προσωπικού, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση Μάκρης θα λειτουργήσει από 27-07-2020 και οι απαραίτητες ενέργειες πρέπει να γίνουν άμεσα, ώστε να τηρηθούν οι νόμιμες προθεσμίες.

Το ανωτέρω  θέμα 2 συζητείται, εκτάκτως,διότι πρέπει, το Δημοτικό Συμβούλιο άμεσα και έγκαιρα να εκφράσει και να κοινοποιήσει την άποψη του για ένα τόσο βαρυσήμαντο,επίκαιρο και παγκοσμίου ενδιαφέροντος και προβληματισμού, θέμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζαμπούκης: Απαράδεκτη και καταδικαστέα ενέργεια, να γίνει τζαμί το σύμβολο της ορθόδοξης πίστης μας

Ένα σχόλιο

  1. Για τη Μακεδονία χάλασαν τον κόσμο σέ όλη την Ελλάδα. Συλλαλητήρια, φασαρίες κλπ.κλπ… Για την Αγία Σοφία Γκιχ – Άχνα!!!
    Μουγκα στην Στρούγκα….
    Πού είναι οι Κυβερνήτες; Οι Βουλευτές; Οι Δεσποταδες;;;;
    Θά βγάλουν ψήφισμα στο Δημο Αλεξανδρουπόλεως… Σιγά ρε παιδιά, μην σκίσετε κανένα καλσόν… Θα τον κάνετε ΝΤΑ τον Ερντογιανη….

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*