Βαρουφάκης: Ο “αγάπη μου έκλεισα τις Τράπεζες”, με κάμπριο, μπαντάνα, χαβιάρι και… Βελουχιώτη Άρη

Βαρουφάκης: Ο “αγάπη μου έκλεισα τις Τράπεζες”, με κάμπριο, μπαντάνα, χαβιάρι και… Βελουχιώτη Άρη

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του ΜέΡΑ 25 στο Instagram, ο επικεφαλής του Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο άνθρωπος που με την καταστροφική του πολιτική το πρώτο εξάμηνο του 2015 οδήγησε την Ελλάδα μια ¨ανάσα” από τα βράχια, έφερε τα capital control και το περηφανεύονταν μάλιστα λέγοντας “αγάπη μου μόλις έκλεισα της Τράπεζες” στη γυναίκα του Δανάη Στρράτουμ, κόρη βιομηχάνου, ανέβασε μαζί της μια σέλφι, μέσα σε ένα ακριβό κάμπριο αυτοκίνητο να χαμογελούν, φορώντας… μπαντάνα στο κεφάλι.

Μάλιστα φορά στο κεφάλι μια κόκκινη μπαντάνα και γράφει:  «Και μετά την 3ήμερη επίσκεψη του #ΜέΡΑ25 στην Κέρκυρα ήρθε η ώρα της… επιστροφής!», είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου.
Η φωτογραφία που αναρτήθηκε από τον λογαριασμό του ΜέΡΑ 25, όπως φαίνεται, του άρεσε τόσο πολύ, που έκανε και ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης «like».

varoyfakis

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία του… αριστερού στα λόγια αλλά στην καθημερινότητα του,,, κάμπριο, χαβιάρι και… Βελουχιώτη Άρη, προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media.