Με 20,5 κιλά ναρκωτικών συνέλαβε Σέρβο οδηγό νταλίκας, η “task force” της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης στη Θεσσαλονίκη

Με 20,5 κιλά ναρκωτικών συνέλαβε Σέρβο οδηγό νταλίκας, η “task force” της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης στη Θεσσαλονίκη

Μια ακόμη επιτυχία για την task force του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, που αυτή την φορά βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και συνέλαβε Σέρβο οδηγό νταλίκας, που μετέφερε 20,5 κιλά χασίς.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν φτάσει στην κατοχή τους και κινούμενοι μεθοδικά και αθόρυβα, κατάφεραν να φτάσουν στον εντοπισμό και την σύλληψη του συγκεκριμένου οδηγού, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

“Συνελήφθη βραδινές ώρες της 14/15-7-2020 στο νομό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που αφορούσαν την εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών στη χώρα, οι αστυνομικοί   πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε ο οδηγός – δράστης και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετά ρυμουλκούμενου, σταθμευμένο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σε ενδελεχή έλεγχο που ακολούθησε, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο παραπάνω όχημα οι αστυνομικοί εντόπισαν σε αποθηκευτικό χώρο του ρυμουλκούμενου, τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 20.500 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης”.

Είχαν προηγηθεί δυο επίσης πολύ σημαντικές επιτυχίες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, η οποία υπό την επίβλεψη του Αστυνομικού διευθυντή Λάμπρου Τσιάρα και την καθοδήγηση του Διοικητή Ασφαλείας Περικλή Γκουλιάμα, κινείται και εκτός ορίων της Αλεξανδρούπολης, αξιοποιώντας κατάλληλα τις πληροφορίες που συγκεντρώνει. Έτσι συνέλαβε στο χωριό Πετρωτά Ορεστιάδας 46χρονο που είχε 54 κιλά χασίς και στον κάμπο Τυχερού δυο Σύριους με 5.000 ναρκωτικά χάπια Captagon, γνωστό και ως “ναρκωτικό των τζιχαντιστών”, τα οποία είχαν φέρει στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: “Χτύπημα” στη διακίνηση ναρκωτικών – Συνέλαβαν σε χωριό της Ορεστιάδας 46χρονο με 54 κιλά χασίς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Με το “ναρκωτικό των τζιχαντιστών”, 5.000 χάπια Captagon, συνελήφθησαν σήμερα 2 Σύριοι λαθρομετανάστες