Σαμοθράκη: Συνεχίζεται εντατικά η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου στο νησί (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Σαμοθράκη: Συνεχίζεται εντατικά η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου στο νησί (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Συνεχίζονται εντατικά στην Σαμοθράκη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου, ένα έργο που υλοποιείται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, σε συνεργασία με τον δήμο του νησιού.

Τα συνεργεία της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας “Μιχ.Κούγκουλος”, μετά την ασφαλτόστρωση στην περιοχή της γέφυρας των Απατσανάδων, συνεχίζουν σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου της Σαμοθράκης, το οποίο έτσι και αλλιώς χρειάζονταν σημαντικές παρεμβάσεις, αλλά οι ζημιές που υπέστη στην καταστροφική θεομηνία τον Σεπτέμβριο του 2017, δημιούργησαν επιπλέον σοβαρά προβλήματα.

Παρά τις γνωστές, γραφειοκρατικές καθυστερήσεις που υπάρχουν στα δημόσια έργα, εδώ και ημέρες ξεκίνησαν επιτέλους οι ασφαλτοστρώσεις και το οδικό δίκτυο του πανέμορφου νησιού του Έβρου βελτιώνεται σε σημαντικό βαθμό και γίνονται πιο εύκολα προσβάσιμοι οι οικισμοί και περιοχές τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες που τώρα το καλοκαίρι αυξάνονται. Γιατί υπάρχον και παρεμβάσεις, εκτός της ασφαλτόστρωσης, για την επίλυση κάποιων προβλημάτων πέριξ των δρόμων.