Σουφλί: Πεζοδρομήθηκε από χθες για τις βραδινές ώρες το κέντρο της πόλης

Σουφλί: Πεζοδρομήθηκε από χθες για τις βραδινές ώρες το κέντρο της πόλης

-Ισχύει για Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή από 9 το βράδυ ως τη 1 τα ξημερώματα

Πεζοδρομήθηκε από χθες και ως τις 20 Σεπτεμβρίου για τις βραδινές ώρες Παρασκευής-Σαββάτου και Κυριακής (9 το βράδυ ως τη 1 τα ξημερώματα) το κέντρο του Σουφλίου.

Την απόφαση αυτή έλαβε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Σουφλίου, κατά την έκτακτη συνεδρίαση της την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, όπου αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Αποφασίζονται οι παρακάτω Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ήπιας μορφής, οι οποίες θα έχουν ισχύ από 17 Ιουλίου 2020 έως και την 20 Σεπτεμβρίου 2020 :


Για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας που συνίσταται στη μείωση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 προτείνουμε το κλείσιμο τμήματος των οδών Βασ. Γεωργίου ΙΙ, Ελ. Βενιζέλου και Ερμού.
Οι παρεμβάσεις που προτείνονται, αφορούν τις ημέρες Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, αφορούν συγκεκριμένες βραδινές ώρες, ήτοι 9:00μ.μ.-1:00π.μ., αρχής γενομένης από της 17 Ιουλίου 2020 έως και την 20 Σεπτεμβρίου 2020 υπό την προϋπόθεση ακώλυτης διέλευσης οχημάτων άμεσης ανάγκης και ΑμεΑ.
Η περιοχή περιορισμού της κυκλοφορίας εκτείνεται, όσον αφορά την οδό Βασ. Γεωργίου ΙΙ, στο ύψος της οδού Τσιμισκή εώς και την οδό Ορφέως, στο ύψος του καφέ «FAMOUS».
Στην οδό Ελ. Βενιζέλου , από την αρχή της, μέχρι και την οδό Παστέρ στο ύψος του Σούπερ Μάρκετ «ΕΝΩΣΗ».


Ειδικότερα, για τα διερχόμενα από το κέντρο του Σουφλίου οχήματα, η κίνηση τους από βορρά προς νότο θα εκτρέπεται από την Βασ. Γεωργίου ΙΙ στην οδό Τσιμισκή και από εκεί στην οδό Παπαναστασίου και έπειτα στην Βασ. Γεωργίου ΙΙ. Ιδιαίτερα για τα διερχόμενα οχήματα από νότο προς βορρά,
η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων από τον οικισμό του Σουφλίου θα γίνεται αποκλειστικά από τον νότιο κόμβο.
Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σήμανση, η οποία θα ενημερώνει οδηγούς βαρέων οχημάτων όπως λεωφορεία, φορτηγά κλπ για το κλείσιμο τμήματος της Βασ. Γεωργίου ΙΙ ώστε να οδηγούνται προς τις παραπάνω αναφερόμενες οδούς και βοηθητικούς δρόμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ