Αλεξανδρούπολη: Όταν οι Εβρίτες προτίμησαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη από τον… βασιλιά Κωνσταντίνο

Αλεξανδρούπολη: Όταν οι Εβρίτες προτίμησαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη από τον… βασιλιά Κωνσταντίνο

Στο περιοδικό Gala και την Κλεοπάτρα Πατλάκη, έδωσε συνέντευξη η παραγωγός και συγγραφέας Έλενα Χατζηαλεξάνδρου, η οποία θυμήθηκε και πολλές ιστορίες για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που της είχε εκμυστηρευτεί ο Γιώργος Ηλιάδης.

Ιστορίες από την εποχή, όπου φημολογείται πως υπήρχε ένα φλερτ με τον τότε διάδοχο Κωνσταντίνο. «Έτυχε να βρίσκονται κάποια στιγμή και οι δύο στην Αλεξανδρούπολη, έμεναν βέβαια σε διαφορετικά ξενοδοχεία, το ένα απέναντι από το άλλο. Θα έβγαινε, λοιπόν, κάποια στιγμή ο διάδοχος στο μπαλκόνι για να μιλήσει στον κόσμο. Η Αλίκη ήταν ήδη πολύ αγαπητή και όταν βγήκε στο απέναντι μπαλκόνι είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να φύγει από το ξενοδοχείο του Κωνσταντίνου και να πάει κάτω από το δικό της μπαλκόνι.

Επίσης, όταν είχε πάει στην Κρήτη για ένα γύρισμα, κάθισαν να φάνε σε ένα ταβερνάκι και η Αλίκη άρχισε να κρυώνει. Τότε ο ταβερνιάρης από την αγάπη που της είχε, έσπασε τις καρέκλες του μαγαζιού και τις έριξε στην ξυλόσομπα για να ζεσταθεί η Αλίκη. Δεν υπήρχε άλλη σταρ σαν αυτή», είπε η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου.

Πηγή: to10.gr