Απαλλαγείτε απ’ την ανεπιθύμητη τριχοφυία και το καλοκαίρι – Τηλεφωνήστε για αποτρίχωση στο Laser Care Clinic-Αλεξανδρούπολη

Απαλλαγείτε απ’ την ανεπιθύμητη τριχοφυία και το καλοκαίρι – Τηλεφωνήστε για αποτρίχωση στο Laser Care Clinic-Αλεξανδρούπολη

Αποτρίχωση το καλοκαίρι; Κανένα πρόβλημα. Απαλλάξου μια για πάντα από την ενοχλητική τριχοφυία. Αρκεί ένα τηλεφώνημα στο Laser Care Clinic που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου 49 στην Αλεξανδρούπολη. 

Μην το σκέφτεσαι. Τηλεφώνησε ΤΩΡΑ στο 2551035549 και… κλείσε το ραντεβού σου για μια ευχάριστη και ανώδυνη εμπειρία.

Τώρα, αποτρίχωση ΟΛΟ το χρόνο, ακόμη ΚΑΙ TO KAΛΟΚΑΙΡΙ, ακόμη ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΙΣΜΑ! Διώξε ανώδυνα και εύκολα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με το νέο, τεχνολογικά προηγμένο laser alexandrite αποτρίχωσης Velux, με πλήρη ασφάλεια και με τα ίδια εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Αυτό που έλειπε από την Αλεξανδρούπολη, σας περιμένει. To Laser Care Clinic στην Βενιζέλου 49, ένα πλήρες Ινστιτούτο Λέιζερ Αποτρίχωσης, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ένας φιλόξενος χώρος, με καταξιωμένο και έμπειρο προσωπικό που σας προσφέρει την φροντίδα και τις λύσεις που πάντα αναζητούσατε και σε τιμές που …δεν σας καίνε. Με το μηχάνημα VeLux Laser Alexandrite τελευταίας γενιάς, που το καθιστούν το ιδανικότερο λέιζερ για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μόνιμα και γρήγορα, απλά μην το σκέφτεστε.

Τηλεφωνήστε ΤΩΡΑ

2551 035549

και δώστε στον εαυτό σας αυτό που του αξίζει

Laser Care Clinic

Βενιζέλου 49 Αλεξανδρούπολη