Σουφλί: Σοβαρή βλάβη σε γεώτρηση πόσιμου νερού – Ενημέρωση απ’ τον δήμο των κατοίκων να προετοιμαστούν

Σουφλί: Σοβαρή βλάβη σε γεώτρηση πόσιμου νερού – Ενημέρωση απ’ τον δήμο των κατοίκων να προετοιμαστούν

Την αλλαγή τρόπου λειτουργίας με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών και της αποφυγή ταλαιπωρίας τους, επιβεβαιώνει η δημοτική αρχή Σουφλίου, με τον χειρισμό του προβλήματος που προέκυψε σε γεώτρηση άντλησης νερού.

Ο δήμος με ανακοίνωση του, αφού ενημερώνει τους κατοίκους τεσσάρων χωριών για το πρόβλημα, τους προειδοποιεί να προετοιμαστούν εξασφαλίζοντας νερό για τις ημέρες που θα υπάρχει διακοπή λόγων των εργασιών αποκατάστασης της πολύ σοβαρής βλάβης. Να επισημάνουμε ακόμα, ότι το δίκτυο ύδρευσης στην πόλη και πολλά χωριά είναι παλιό, έχει χρόνια να αντικατασταθεί αφού η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες και γι’ αυτό συχνά προκύπτουν βλάβες.

Η ανακοίνωση του δήμου Σουφλίου αναφέρει:

Ενημερώνουμε ότι υπάρχει σοβαρή βλάβη στη γεώτρηση άντλησης πόσιμου νερού που βρίσκεται στην περιοχή «Ζεστά Νερά» Φυλακτού, από την οποία υδροδοτούνται οι οικισμοί Φυλακτό, Προβατώνας, Λευκίμη και συμπληρωματικά το Τυχερό, όπως, επίσης, και η Βιομηχανία Επεξεργασίας ξύλου Ακρίτας Α.Ε.

Οι εργασίες για την αποκατάστασή της θα ξεκινήσουν την Τρίτη 21 Ιουλίου το πρωί και λόγω της ιδιαιτερότητας της επισκευής, ενδέχεται να διαρκέσουν έως και τέσσερις ημέρες. Παρακαλούνται οι κάτοικοι των παραπάνω οικισμών να φροντίσουν για τη συλλογή νερού, καθώς από την Τρίτη 21 Ιουλίου θα γίνει διακοπή υδροδότησης.