Την άμεση επαναλειτουργία του Τελωνείου Ορμενίου, προανήγγειλε ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Την άμεση επαναλειτουργία του Τελωνείου Ορμενίου, προανήγγειλε ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Την άμεση επαναλειτουργία του Τελωνείου Ορμενίου, το οποίο έκλεισε από χθες τα μεσάνυχτα δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στη διακίνηση εμπορευμάτων και άλλων αγαθών, προαναγγέλει ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

Με ανάρτηση του πριν λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ αφού χαρακτηρίζει ξεκάθαρα λανθασμένη την συγκεκριμένη απόφαση, επισημαίνει:

Σχετικά με το Τελωνείο Ορμενίου

Η χθεσινοβραδινή απόφαση να κλείσει το Τελωνείο Ορμενίου είναι προφανώς λανθασμένη, καθώς παρεμποδίζοντας τη διέλευση αγαθών και προϊόντων από τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων, δημιουργούνται τεράστια προβλήματα στην οικονομία του Έβρου. Ήδη από σήμερα το πρωί, βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους φορείς έτσι ώστε να αντιστραφεί η παραπάνω απόφαση και να λειτουργήσει άμεσα το Τελωνείο.
Είμαι αισιόδοξος πως οι προσπάθειες για το ζήτημα αυτό θα έχουν ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ευτυχή κατάληξη”.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του Evros-news.gr, δεν αποκλείεται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Πέμπτη 22 Ιουλίου να αρχίσει την επαναλειτουργία του το Τελωνείο στο Ορμένιο, και η λανθασμένη απόφαση να ανακληθεί μετά από μόλις μια ημέρα εφαρμογής της και δημιουργία μεγάλης αναστάτωσης και αντιδράσεων.

Ο κ.Δερμεντζόπουλος μάλιστα, που έγινε δέκτης τηλεφωνικών διαμαρτυριών και παραπόνων από επαγγελματίες και επιχειρηματίες που υποχρεώνονται πλέον να χρησιμοποιούν για να μεταβούν στη Βουλγαρία τον Προμαχώνα, αφού στη Νυμφαία της Κομοτηνής δεν επιτρέπεται η διέλευση φορτηγών, δεν αρκέστηκε να βγάλει ανακοινώσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα. Βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και εξέθεσε την προβληματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και ζήτησε να δοθεί λύση από τα συναρμόδια υπουργεία. Κάτι που φαίνεται να γίνει ακόμα ίσως και από αύριο, με το άνοιγμα και πάλι του Τελωνείου Ορμενίου, σίγουρα για φορτηγά, εμπορεύματα, προϊόντα και περιπτώσεις που θα πρέπει Έλληνες και όχι μόνο να μπουν ή να έρθουν από την Βουλγαρία.