Διδυμότειχο: Ομόρφυνε το 3ο Δημοτικό Σχολείο, με προσφορά της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”

Διδυμότειχο: Ομόρφυνε το 3ο Δημοτικό Σχολείο, με προσφορά της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”

Πανέμορφος έγινε το προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου, μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν από δωρεά της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”.

Σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου. η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Διδυμοτείχου παρέλαβε τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϋ, τα οποία παρέδωσε κατασκευαστική εταιρία από την Θεσσαλονίκη, η οποία πραγματοποίησε τις εργασίες με χρήματα της Ένωσης “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ”, η οποία έχει αναπτύξει έντονη δράση και στην περιοχή του Έβρου.

https://easorest.gr/
Το έργο αυτό εκπονήθηκε με πρωτοβουλία και αίτημα του Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σταύρου Παπαμιχαήλ, την οποία έκανε αποδεκτή η συγκεκριμένη οργάνωση και αφορούσε τον εκσυχρονισμό του αύλιου χώρου του σχoλείου.

Τώρα που είναι λοιπόν καλοκαίρι και δεν γίνονταν μαθήματα, βρέθηκε ο κατάλληλος χρόνος και διαμορφώθηκε όπως βλέπετε στις φωτογραφίες όλο το προαύλιο που θα παίζουν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Ένα σχόλιο

  1. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΔΗΜ. ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Στην Ένωση “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ” και στον Α Ξ Ι Ο συνάδελφο Σταύρο Παπαμιχαήλ!Το ανήσυχο πνεύμα του οποίου και οι άοκνες προσπάθειές του,χρόνια τώρα,κυριολεκτικά,”ΑΠΟΓΕΙΩΣΑΝ” ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,κάνοντάς το πλέον και χωρίς ίχνος υπερβολής,ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.
    Φίλε Σταύρο,όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι,ΣΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ!
    Keep on…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*