Σαμοθράκη: Απολαύστε τις διακοπές σας με ΕΚΠΤΩΣΗ 20% τον Ιούλιο, στο μαγευτικό “Samothraki Beach”

Σαμοθράκη: Απολαύστε τις διακοπές σας με ΕΚΠΤΩΣΗ 20% τον Ιούλιο, στο μαγευτικό “Samothraki Beach”

Απολαύστε ΤΩΡΑ τις διακοπές σας για τις ημέρες του Ιουλίου που απομένουν, με ΕΚΠΤΩΣΗ 20% στο μαγευτικό συγκρότημα “Samothraki Beach Apartments & Suites Hotel” (πρώην Eroessa) που βρίσκεται στη νότια απάνεμη πλευρά της Σαμοθράκης.

Το κορυφαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα του νησιού, σας προσκαλεί να περάσετε αξέχαστες στιγμές στο “νησί της Νίκης” και των Καβείριων μυστηρίων, με ασφάλεια στην διαμονή σας και το μοναδικό περιβάλλον του.  Χτισμένο πάνω σε ένα καταπράσινο λόφο 30 στρεμμάτων, μπροστά στις γραφικές παραλίες των Μακρυλιών και του Λακκώματος, με το ψιλό βοτσαλάκι τους και τις ψαρόβαρκες όπου θα βρείτε φρέσκο ψάρι.

Μην χάσετε αυτή την μοναδική προσφορά.

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ με όποιον τρόπο επιθυμείτε και ΚΛΕΙΣΤΕ τις διακοπές σας στο “Samothraki Beach Apartments & Suites Hotel”.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο: +30 25510 95359
Κινητό : +30 6975907181
e-mail: info@samothrakibeach.gr

Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα 100 τ.μ., παιδική πισίνα, υπαίθριο υδρομασάζ, μίνι γυμναστήριο, παιδική χαρά, εγκαταστάσεις BBQ και κοινόχρηστη κουζίνα για ετοιμασία γευμάτων. Επίσης στο Snack Bar θα απολαύσετε την απέραντη θέα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα με ορίζοντα τα νησιά Ίμβρο, Λήμνο, Θάσος και το Άγιο Όρος.

Απέχει από το λιμάνι 6 χλμ. με κατεύθυνση ανατολικά προς την “Παχιά Άμμο”. Σε απόσταση 2 χλμ στους πρόποδες του όρους Σαος, στον Προφήτη Ηλία, θα γευτείτε το περίφημο κατσικάκι Σαμοθράκης. Η χώρα απέχει 8 χλμ και η Παλαιάπολις 12 χλμ από το συγκρότημα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

www.samothrakibeach.gr