Αγρότες: Proactive Check από την AgrotechS.A.

Αγρότες: Proactive Check από την AgrotechS.A.

Η AgrotechS.A.καινοτομεί ακόμα μία φορά με βασικό στόχο την άριστη εξυπηρέτηση του Έλληνα αγρότη και την κάλυψη όλων των αναγκών του.

Έτσι, παρουσιάζει το ΝΕΟ οικονομικό πρόγραμμα Proactive Check, που σας επιτρέπει να συνεχίσετε την εργασία σας αμέριμνοι την κρίσιμη παραγωγική περίοδο. Συγκεκριμένα, τα μηχανήματα σας ελέγχονται και συντηρούνται στα κυριότερα σημεία από τους εξειδικευμένους τεχνικούς Pellencτης εταιρείας, πριν ξεκινήσει η σεζόν, ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα σταματήσουν την λειτουργία τους κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο ειδικός προγραμματισμένος έλεγχος ισχύει έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 για συγκεκριμένα μοντέλα μηχανημάτων της Pellenc. Ειδικότερα, ισχύει για τα δετικά μηχανήματα AP25, Fixion, Fixion 2, για τα ηλεκτρικά ψαλίδια Lixion, Vinion, Prunionκαι τα ελαιοραβδιστικάOlivion.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστετο τεχνικό τμήμα της Pellenc στο 2310 795018 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.Pellenc.grκαι προγραμματίστε το δικό σας ProactiveCheck….ΤΩΡΑ!