Έτοιμη η αγωνιστική ομάδα του ΝΟΑ για την σημερινή “μάχη” του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Αλεξανδρούπολη

Έτοιμη η αγωνιστική ομάδα του ΝΟΑ για την σημερινή “μάχη” του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Αλεξανδρούπολη

Πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 25 Ιουλίου στο Νέο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης», για την αποστολή του Αγωνιστικού Τμήματος του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, η οποία αποτελούμενη από​ 27​ αθλητές και αθλήτριες, ρίχνεται στην μάχη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Την Κυριακή 26 Ιουλίου, οι αγώνες θα συνεχιστούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καβάλας, όπου θα μεταβεί η αποστολή για να ολοκληρώσει την συμμετοχή της.

Οι αγώνες αυτοί, μαζί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που ακολουθεί σε λίγες μέρες,​ ​ είναι οι​ σημαντικότεροι μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε από πρωτόγνωρα γεγονότα για το σύνολο της αθλητικής οικογένειας.

Ο​ Ν. Ο. Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στους αγώνες με αθλητές σε όλες τις κατηγορίες, όπως άλλωστε και στους περισσότερους αγώνες της χρονιάς που κλείνει.

Πιο αναλυτικά οι συμμετοχές:
Κατηγορία Εφήβων: 7 συμμετοχές.

Κατηγορία Νεανίδων: 4 συμμετοχές.

Κατηγορία Παίδων: 5 συμμετοχές.

Κατηγορία Κορασίδων: 1 συμμετοχή.

Κατηγορία Παμπαίδων Α: 4
συμμετοχές.

Κατηγορία Παγκορασίδων Α: 4
συμμετοχές.

Κατηγορία Παμπαίδων Β: 1 συμμετοχή.

Κατηγορία Παγκορασίων Β: 1 συμμετοχή.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλή επιτυχία, ελπίζουμε να ευχαριστηθούν τους αγώνες και για όσους τελειώνουν την αθλητική χρονιά τους με αυτούς τους αγώνες, ευχόμαστε να έχουν ένα υπέροχο υπόλοιπο καλοκαιριού και δίνουμε ραντεβού με νέα όρεξη και δύναμη για την νέα κολυμβητική χρονιά 2020-2021.