Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου για την θλιβερή αναγγελία θανάτου του ιατρού Κουτσούγερα Γεράσιμου

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου για την θλιβερή αναγγελία θανάτου του ιατρού Κουτσούγερα Γεράσιμου

Αυτή την ώρα τελείται στην Αλεξανδρούπολη η εξόδιος ακολουθία του Διευθυντή της Γυναικολογικής-Μαιευτικής Κλινικής του ΕΣΥ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης Γεράσιμου Κουτσούγερα, που “έφυγε” χθες ξαφνικά από την ζωή.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου με ψήφισμα που εξέδωσε, εκφράζει την βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του εξαίρετου γιατρού. Όπως αναφέρει:

“Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου εκφράζει την μεγάλη οδύνη του για την απώλεια του ιατρού Μαιευτήρα – Γυναικολόγου  Κουτσούγερα Γεράσιμου, Συντ. Δ/ντή στο Μαιευτικό-Γυναικολογικό τμήμα ΕΣΥ του Π.Γ.Ν.Α.

Για όλους εμάς τους υγειονομικούς, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, ο εκλιπών αποτελούσε παράδειγμα επιστήμονα, ανθρώπου με ήθος και σεμνότητα. Στην πόλη μας εργάστηκε για πάρα πολλά χρόνια και με την παρουσία και την δράση του κατάφερε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους συναδέλφους. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράστασή μας στην οικογένειά του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 στις 12:30 μ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

  • Να γίνει κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του.
  • Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Με τιμή

Για το Δ.Σ του Ι.Σ.Ε.

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δρ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΟΥΔΗΣ                                   ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*