Ο ηθοποιός γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, φαντάρος στο Διδυμότειχο

Ο ηθοποιός γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, φαντάρος στο Διδυμότειχο

Φαντάρος στο Διδυμότειχο είναι εδώ και λίγες ημέρες ο ηθοποιός Χριστόφορος Βλαχάκης, γιος του γνωστού τραγουδιστή Χρήστου Δάντη και της επίσης γνωστής τραγουδίστριας Κατερίνας Τοπάζη, αφού παρουσιάστηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία στον Λαγό Διδυμοτείχου.

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης (αυτό είναι το πραγματικό επίθετο του τραγουδιστή), ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Τo Tατουάζ», ήρθε η ώρα να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα κι έτσι, το πρωί της περασμένης Τρίτης, παρουσιάστηκε στη μονάδα Δ. Ε.ΑΝ του “Στρατοπέδου Θεοδωράκη” στον Λαγό λίγο έξω από το Διδυμότειχο. Μάλιστα ο πατέρας του Χρήστος Δάντης τον συνόδευσε μέχρι την πύλη του στρατοπέδου και αφού τον αποχαιρέτησε, τον φωτογράφησε ενώ έμπαινε στο Σημείο Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ).

Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικό στιγμιότυπο, αλλά και ένα κολάζ με μια φωτογραφία του γιου του από την παιδική του ηλικία και μια πιο πρόσφατη.

«Είναι κάποιες φορές που κοιτάς φωτογραφίες και λες «ρε συ, πότε ήσουν έτσι και τώρα στρατεύεσαι και δεν το πήρα χαμπάρι;». Κοινώς, σήμερα είδα τον Χριστόφορο φαντάρο… Καλή Θητεία να έχεις Χριστόφορε!» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.