Διδυμότειχο: “Μύλος” με γυναίκα, που υποβλήθηκε σε 4 τεστ κορονοϊού και τα 3 βγήκαν… αρνητικά

Διδυμότειχο: “Μύλος” με γυναίκα, που υποβλήθηκε σε 4 τεστ κορονοϊού και τα 3 βγήκαν… αρνητικά

“Μύλος” με γυναίκα από την Κομοτηνή, η οποία έκανε την περασμένη εβδομάδα εισαγωγή στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση και υποβλήθηκε συνολικά σε τέσσερα (4) τεστ για κορονοϊό, από τα οποία τα τρία (3) βγήκαν αρνητικά. 

Συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη ασθενής που είναι ασυμπτωματική, κατά την επίσκεψη της στο Νοσοκομείο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου  να εγχειριστεί, υποβλήθηκε σε δυο τεστ για Covid-19 που όμως ήταν αρνητικά. Όμως το τρίτο, τα αποτελέσματα του οποίου βγήκαν την περασμένη Παρασκευή, ήταν θετικό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ληφθούν προληπτικά μέτρα. Απομονώθηκε σε θάλαμο και παράλληλα υποβλήθηκαν σε τεστ οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή μαζί της, αλλά τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Έτσι πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο και αναχώρησε για την Κομοτηνή, προκειμένου να παραμείνει απομονωμένη σπίτι της επί μια εβδομάδα. Η ίδια όμως επέλεξε να υποβληθεί σε νέο τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, το 4ο συνολικά, σε ιδιωτικό κέντρο ελέγχου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, χθες που πήρε τα αποτελέσματα αυτά ήταν αρνητικά και έτσι, με βάση την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ, όταν σε τέσσερις εξετάσεις οι τρεις είναι αρνητικές, δεν υπάρχει κορονοϊός. Γι’ αυτό και τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, προκειμένου να υποβληθεί κανονικά στην απαραίτητη χειρουργική επέμβαση, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*