Μπράβο: Προσλήψεις 8 ατόμων από το ιδιωτικό ΚΔΑΠΜΕΑ κερδοσκοπικού χαρακτήρα, της οικογένειας Μαυρίδη

Μπράβο: Προσλήψεις 8 ατόμων από το ιδιωτικό ΚΔΑΠΜΕΑ κερδοσκοπικού χαρακτήρα, της οικογένειας Μαυρίδη

Σε μια εποχή που και λόγω κορονοϊού η ανεργία αυξάνεται, το ιδιωτικό ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Δέντρο της Αγάπης”, η οικογενειακή επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα για παιδιά με αναπηρία, όπως γράφει άλλωστε και η άδεια λειτουργίας της συζύγου του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, προχωράει στην πρόσληψη 8 ατόμων.

Συγκεκριμένα, με αγγελία που δημοσίευσαν στην επίσημη σελίδα του ιδιωτικού ΚΔΑΠΜΕΑ οι ιδιοκτήτριες της  Γαρουφαλλίδου Χαρίκλεια, σύζυγος του κ.Μαυρίδη και Ε.Αρχοντίδου, αδερφή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Ορεστιάδας Αρχοντή Αρχοντίδη, ζητούν να προσλάβουν:

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δέντρο της Αγάπης,θα προσλάβει 8 άτομα με τις κάτωθι ειδικότητες:
-Γυμναστής/στρια ειδικής αγωγής
-Εργοθεραπευτής/τρια
-Ψυχολόγος
-Βοηθητικό προσωπικό ειδικής αγωγής
-Νοσηλευτής/τρια
Υποβολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση:dentrotisagapis@yahoo.com ή στην έδρα του κέντρου (Αγίων ΘΕΟΔΩΡΩΝ 53),καθημερινά και ώρες 09.30-12.30 και 18.00-20.00 έως 07/08/2020″.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ορεστιάδα: Ιδιωτικό ΚΔΑΠΜΕΑ δημιούργησαν η σύζυγος του δημάρχου Β.Μαυρίδη και η αδερφή του Αντιδημάρχου Α.Αρχοντίδη

Εμείς συγχαίρουμε την σύζυγο του δημάρχου Ορεστιάδας και την συνεταίρο της στο ιδιωτικό ΚΔΑΠΜΕΑ κερδοσκοπικού χαρακτήρα για παιδιά με αναπηρίες, αφού θα δώσουν δουλειά σε 8 συντοπίτες μας. Γι’ αυτό δημοσιεύουμε, όπως και τα φιλικά προσκείμενα στον δήμαρχο Ορεστιάδας άλλα τοπικά σάιτ, την συγκεκριμένη αγγελία. Για να προχωρούν σε προσλήψεις, προφανώς έχουν συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό των 25 παιδιών με αναπηρία που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Βέβαια, ο αριθμός των συγκεκριμένων παιδιών είναι συγκεκριμένος, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσα παιδιά θα έχει το αντίστοιχο Δημοτικό ΚΔΑΠΜΕΑ του δήμου Ορεστιάδας, που σίγουρα όταν δημιουργούνται ιδιωτικές δομές… αδυνατίζει, αλλά ποιος νοιάζεται για τέτοιες μικρολεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκουγκουσκίδου για ΚΔΑΠμεΑ της συζύγου Μαυρίδη: Όλα για το κέρδος κύριε Δήμαρχε;

Από την στιγμή άλλωστε που αρκετοί πολίτες δεν έχουν πρόβλημα και θεωρούν ότι δεν υπάρχει ζήτημα και μάλιστα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΘΙΚΑ, όταν υπάρχει δημοτικό ΚΔΑΠΜΕΑ και συγχρόνως ο ίδιος ο δήμαρχος ο οποίος και είναι υπεύθυνος γι’ αυτό ξεκίνησε ανταγωνιστική ιδιωτική επιχείρηση με την σύζυγο του, εμείς γιατί να θεωρούμε ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ;

Μην κοιτάτε που σύσσωμη η αντιπολίτευση τον κατήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο για το συγκεκριμένο ζήτημα και αυτός το μόνο που… ψέλισε ήταν μια-δυο κουβέντες ότι “με την ηθική του Βασίλη του Μαυρίδη και της γυναίκας του κανείς δεν παίζει”.

-Ορεστιάδα: Καταιγισμός πυρών της αντιπολίτευσης κατά δημάρχου Β.Μαυρίδη, για το ιδιωτικό ΚΔΑΠΜΕΑ της γυναίκας του

Το ενδεχόμενο άλλωστε να… παίζει ο ίδιος και να την έχει κάνει λάστιχο την ηθική του, δεν περνάει καθόλου από το μυαλό του. Εδώ δεν είχε πρόβλημα να παραδεχθεί σε άλλο δημοτικό συμβούλιο ότι έκανε απ’ ευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένους επαγγελματίες τα 5 προηγούμενα χρόνια, με πρώτο και καλύτερο τον “κολλητό” του… δημοτικό προμηθευτή Νίκο Ραδιόγλου, αλλά αυτό όπως είπε δεν γινόταν σκόπιμα, όταν τον κατήγγειλε ξεκάθαρα ο επικεφαλής της παράταξης “Είναι στο Χέρι μας” Σάκης Παπανδρέου.

Αφού οι δημότες της Ορεστιάδας δεν έχουν και δεν βλέπουν να υπάρχει ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ όταν το δημοτικό ΚΔΑΠΜΕΑ που αντί να ενισχύεται αποκτά… ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ την ιδιωτική οικογενειακή επιχείρηση του ίδιου του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη κιαι φυσικά τα τοπικά ΜΜΕ των υπαλλήλων της Δημοτικής Τηλεόρασης έχουν “θάψει” το θέμα, εμείς στο Evros-news.gr γιατί να επιμένουμε και να μην του πούμε ΜΠΡΑΒΟ που δίνει δουλειά σε κόσμο; Εδώ δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι συνάδερφοι του δήμαρχοι στην ΠΕΔ, αφού κανένας-έστω για τα μάτια του κόσμου-δεν θεώρησε ότι υπάρχει ηθικό ζήτημα γιατί δεν μπορεί να απαξιώνονται οι δημοτικές δομές με ανταγωνιστικές ιδιωτικές δομές που δημιουργεί ο Πρόεδρος τους, εμείς θα επιμείνουμε;

-Ξύπνα Βασίλη (Μαυρίδη) και πάρε θέση για το συζυγικό ΚΔΑΠΜεαΑ – Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο(ΒΙΝΤΕΟ)