Ορεστιάδα: Χωρίς νερό σε συνθήκες καύσωνα έμεινε το Ορμένιο Τριγώνου – Παράπονα οι κάτοικοι

Ορεστιάδα: Χωρίς νερό σε συνθήκες καύσωνα έμεινε το Ορμένιο Τριγώνου – Παράπονα οι κάτοικοι

Χωρίς νερό έμεινε σήμερα, σε συνθήκες καύσωνα και με το θερμόμετρο να έχει “καρφωθεί” στην περιοχή των 40 βαθμών, το χωριό Ορμένιο Τριγώνου.

Οι κάτοικοι από το πρωί είδαν τις βρύσες του να μην βγάζουν καθόλου νερό και παρ’ ότι περίμεναν κάποιο χρονικό διάστημα, οι ώρες περνούσαν και το πρόβλημα παρέμενε. Δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση και ανακοίνωση από τον δήμο Ορεστιάδας, ούτε από την αρμόδια ΔΕΥΑΟ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ορεστιάδας), στην οποία μάλιστα Αντιπρόεδρος είναι ο συγχωριανός τους Δημήτρης Τσελεμπής και Πρόεδρος ο ίδιος ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης.

Έτσι, μέχρι αργά το απόγευμα μάταια περίμεναν οι περισσότεροι ανοίγοντας τις βρύσες για να έρθει νερό είτε να πιουν, είτε να πλυθούν και όλα αυτά ενώ επικρατούν και στο Ορμένιο πολύ υψηλές θερμοκρασίες. “Να μας έχουν ξεχασμένους από το κεντρικό Κράτος όλα αυτά τα χρόνια το συνηθίσαμε. Να μην σε λογαριάζουν όμως από τον ίδιο τον δήμο σου και μάλιστα συγχωριανοί σου που έχουν θεσμικές θέσεις και ρόλους σε ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζεις και είναι υπεύθυνοι να τα λύσουν αλλά ούτε καν σε ενημερώνουν, είναι απαράδεκτο”, ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο-παράπονο κατοίκου με μήνυμα που μας έστειλε.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*