Έρχεται η 2η Λευκή Νύχτα στην Ορεστιάδα – Το πρόγραμμα και τα live

Έρχεται η 2η Λευκή Νύχτα στην Ορεστιάδα – Το πρόγραμμα και τα live

Έρχεται την Πέμπτη  27 Αυγούστου στην Ορεστιάδα η “2η Λευκή Νύχτα”, που διοργανώνει η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν.Ορεστιάδας και Περιφέρειας.

Μετά την περσινή εκπληκτική επιτυχία, αφού πάνω από 10.000 κόσμος κατέκλυσε το κέντρο της πόλης διασκεδάζοντας και ψωνίζοντας, φέτος παρά το πρόβλημα με τον κορονοϊό, υπάρχει η ελπίδα ότι οι εκδηλώσεις θα σημειώσουν αν όχι μεγαλύτερη, τουλάχιστον την ίδια επιτυχία. Η ΕΕΒΟΠ ανακοίνωσε ότι η 2η Λευκή Νύχτα θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ και θα διαρκέσει ως τα μεσάνυχτα, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε το μέχρι στιγμής πρόγραμμα με τις ορχήστρες που θα εμφανιστούν live σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Δυστυχώς, παρατηρώντας κάποιος τους συνδιοργανωτές, διαπιστώνει ότι σε αυτούς δεν είναι ο δήμος Ορεστιάδας. Όπως δηλαδή και πέρυσι, ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης λειτουργώντας εγωιστικά, ανεξήγητα και νομίζοντας ότι θα… τιμωρήσει κάποιους, δεν στηρίζει την συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία πέρυσι έφερε πολύ κόσμο στην πόλη και οι επαγγελματίες της δούλεψαν πάρα πολύ καλά και ορισμένοι μάλιστα… ξεπούλησαν.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*