Βασίλης Γκιζάνης: Στην εντατική του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης μετά από σοβαρή επέμβαση, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ορεστιάδας

Βασίλης Γκιζάνης: Στην εντατική του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης μετά από σοβαρή επέμβαση, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ορεστιάδας

Την πιο δύσκολη “μάχη” της ζωής του δίνει στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης, μετά από πολύ σοβαρή επέμβαση που υποβλήθηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, χθες το πρωί της Παρασκευής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μούδιασμα των άκρων και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου. Εκεί οι γιατροί αποφάσισαν, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του να διακομισθεί εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση από τους επικεφαλής της Νευροχειρουργικής Κλινικής Θεοδόση Μπιρμπίρη και Κοσμά Κοντογιαννίδη. Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ  και η κατάσταση του θεωρείται πολύ κρίσιμη.

Η είδηση της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του Βασίλη Γκιζάνη συγκίνησε όσους τον γνωρίζουν, όχι μόνο τους ανθρώπους του βόλεϊ αφού επί πολλά χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του ως παράγοντας του ιστορικού Α.Ο.Ο. αλλά και του αθλητισμού γενικότερα. Ακόμα, όσους τον ξέρουν από την πετυχημένη επαγγελματική του παρουσία στον χώρο της κομμωτικής, την διοργάνωση σημαντικών event και γενικότερα εκδηλώσεων, πολλές από τις οποίες έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Οι ευχές και οι προσευχές όλων μας τον συνοδεύουν, να ξεπεράσει γρήγορα την σοβαρή αυτή περιπέτεια και να επιστρέψει γερός στις επαγγελματικές και τις άλλες δραστηριότητες του. Δίπλα του βρίσκονται αυτές τις δύσκολες στιγμές η μητέρα του, η κόρη του και πολλοί φίλοι.

To Evros-news.gr και εγώ προσωπικά, ενώνουμε τις ολόθερμες ευχές μας να βγει νικητής ο Βασίλης Γκιζάνης από την δύσκολη αυτή περιπέτεια και να επιστρέψει γρήγορα γερός και δυνατός κοντά μας. Με το μόνιμο χαμόγελο, την αισιοδοξία και το πάθος του για δημιουργία. Γιατί έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στον επαγγελματικό του χώρο (συνεργαζόμασταν τους τελευταίους μήνες αλλά και για την εκδήλωση που προγραμμάτισε στην κεντρική πλατεία Διδυμοτείχου μέσα στον Αύγουστο), αλλά και στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στην ομάδα βόλεϊ του αγαπημένου του Α.Ο.Ορεστιάδας.

Κώστας Πιτιακούδης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*