Συνελήφθη ο διοργανωτής συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα, λόγω μη τήρησης μέτρων για τον κορονοϊό

Συνελήφθη ο διοργανωτής συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα, λόγω μη τήρησης μέτρων για τον κορονοϊό

Στη σύλληψη του διοργανωτή συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, καθώς στο χώρο του θεάτρου δεν τηρήθηκε κανένα από τα μέτρα που προβλέπονται στον ποινικό κώδικα με στόχο την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο γνωστός τραγουδοποιός Σωκράτης Μάλαμας είχε συναυλία στην Καβάλα, στο θέατρο “Ακόντισμα”, όπου συνελήφθη και κρατήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ο υπεύθυνος της συναυλίας. Μάλιστα, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τα 1.000 άτομα, ενώ όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία δεν φορούσαν μάσκες κατά την είσοδό και την αποχώρηση τους από το χώρο, ενώ δεν τηρήθηκαν και οι προβλεπόμενες αποστάσεις στις κερκίδες του θεάτρου. Επίσης, δεν υπήρχε ξεχωριστή είσοδος και έξοδος από το χώρο του θεάτρου.

Σημειώνεται πως η συναυλία προέβλεπε οι παρευρισκόμενοι να βρίσκονται καθιστοί και τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας, όπως δηλαδή επιβάλλεται από το νόμο, ωστόσο όπως διακρίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιοι φαίνεται πως αψήφισαν τις οδηγίες.

Να θυμίσουμε ότι ο Σωκράτης Μάλαμας έδωσε συναυλία και στην  Αλεξανδρούπολη την περασμένη  Τετάρτη 29 Ιουλίου, στο θέατρο Αλτιναλμάζη, όπου υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Προφανώς όμως θα τηρήθηκαν τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού από τους διοργανωτές της συναυλίας, γι’ αυτό και δεν συνέβη ότι στην αντίστοιχη συναυλία χθες βράδυ στη Νέα Καρβάλη της Καβάλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξανδρούπολη: Μάγεψε χθες βράδυ ο Σωκράτης Μάλαμας με τις ερμηνείες του (ΒΙΝΤΕΟ)