ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πέτρος Ίμβριος μας καλεί: “ΠΑΜΕ Σαμοθράκη. Εδώ μεγάλωσαν οι παππούδες και οι γονείς μου”

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πέτρος Ίμβριος μας καλεί: “ΠΑΜΕ Σαμοθράκη. Εδώ μεγάλωσαν οι παππούδες και οι γονείς μου”

Με ένα ΒΙΝΤΕΟ από την Χώρα Σαμοθράκης, ο συντοπίτης μας γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος διαφημίζει την ιδιαίτερη πατρίδα του, το νησί της Σαμοθράκης, όπου βρίσκεται για διακοπές αυτές τις ημέρες.

Ο Σαμοθρακίτης καταξιωμένος καλλιτέχνης, όποτε βρίσκει άλλωστε ευκαιρία έρχεται στον τόπο όπου μένουν οι γονείς του και συνηθίζει να ανεβάζει ΒΙΝΤΕΟ με τα οποία προβάλλει τις ομορφιές του. Μάλιστα αυτό που ανέβασε τώρα, το “έντυσε” μουσικά με το καινούργιο του τραγούδι “Πάμε”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και το ερμηνεύει μαζί με τον φίλο του Τριαντάφυλλο. Η μουσική είναι του Κωνσταντίνου Παντζή και οι στόχοι του Ηλία Φιλίππου.

Ο Πέτρος Ίμβριος συνοδεύει μάλιστα το Video  που προφανώς ο ίδιος κατέγραψε τις ημέρες αυτές που βρίσκεται στο νησί του, με ένα συγκινητικό κείμενο όπου γράφει:

“Σας αφιερώνω αυτό το μικρό βιντεάκι από την πανέμορφη πρωτεύουσα του νησιού μου !
Η Χώρα της Σαμοθράκης όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και οι δύο παππούδες μου και οι δύο γονείς μου..
Νησί δοξασμένο και πασίγνωστο κατά την αρχαιότητα για την ενέργεια του και για τα Καβύρεια Μυστήρια όπου γνώρισε και ο Φίλιππος Β’ την Ολυμπιάδα και όπου φημολογείται πως έγινε και η σύλληψη του μεγαλύτερου στρατηλάτη όλων των εποχών, και μεταλαμπαδευτή του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού του Μεγάλου Αλεξάνδρου “.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΙΜΒΡΙΟΥ

 

Αφήστε το σχόλιό σας