Αλεξανδρούπολη: Άλλα 13 θετικά κρούσματα κορονοϊού σήμερα (έφτασαν στα 22) από τον γάμο!!!

Αλεξανδρούπολη: Άλλα 13 θετικά κρούσματα κορονοϊού σήμερα (έφτασαν στα 22) από τον γάμο!!!

Στα 22 συνολικά έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού από τα άτομα που συμμετείχαν στον γάμο του περασμένου Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, βρέθηκαν άλλα 13 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στους ελέγχους που έγιναν. 

Από τα 100 συνολικά δείγματα που δόθηκαν στο εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης από την Κυριακή και μετά, όταν έγινε γνωστό ότι κοπέλα η οποία βρέθηκε στον γάμο και συγκεκριμένα στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος όπου πραγματοποιήθηκε το ιερό μυστήριο, ένοιωσε αδιαθεσία και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, όλα αυτά τα άτομα πήγαν και έδωσαν δείγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξανδρούπολη: Συναγερμός από θετικό κρούσμα κορονοϊού σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη

Από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα χθες και σήμερα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 είναι συνολικά 22. Η κοπέλα, οι υπόλοιποι 8 που προστέθηκαν χθες, ανάμεσα τους γαμπρός, νύφη, κουμπάρα και ένα μωρό 1,5 έτους και σήμερα προστέθηκαν άλλοι 13.

Από όλο το νομό Έβρου καλεσμένοι στον γάμο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίζουν να δίνουν δείγματα άτομα που βρέθηκαν στον γάμο, αλλά και συγγενείς όσων βρέθηκαν θετικοί. Κάποιοι μάλιστα επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για να δώσουν δείγμα, αφού μένουν στην βόρεια περιοχή του Έβρου και είχαν βρεθεί Αλεξανδρούπολη ως καλεσμένοι. Οι εξετάσεις όλες των δειγμάτων γίνονται στο εργαστήριο της Αλεξανδρούπολης, όπου το βράδυ θα βγουν αποτελέσματα για τα επιπλέον από τα 100 αρχικά δείγματα. στα οποία τα 22 είναι θετικά και αποτελούν στην πρώτη εξέταση επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού.

Υπάρχουν πάντως και κάποιοι οι οποίοι επέλεξαν να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού σε ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια και τα αποτελέσματα από αυτά πηγαίνουν απ’ ευθείας στον ΕΟΔΥ, οπότε δεν αποκλείεται ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να είναι μεγαλύτερος από τα 22 που έχουμε ως τώρα στην Αλεξανδρούπολη.

Σε πάρτι την Κυριακή άτομα που ήταν και στον γάμο

Πληροφορίες επίσης του Evros-news.gr αναφέρουν, ότι ιδιωτικά εργαστήρια επισκέφθηκαν και έδωσαν δείγματα προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ για κορονοϊό, γιατί μετείχαν σε πάρτι (γενεθλίων ή άλλα) με συγκέντρωση αρκετών ατόμων, στα οποία βρέθηκαν και άτομα που ήταν το Σάββατο στην εκκλησία αλλά και το γαμήλιο πάρτι, του γάμου απ’ τον οποίο ξεκίνησαν όλα.  Όλα πάντως συγκλίνουν ότι το πρόβλημα γίνεται σοβαρό και στον Έβρο και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται μόνο οι γνωστοί… ψεκασμένοι, ανόητοι, και ηλίθιοι που θεωρούν ότι δεν υπάρχει κορονοίός και απλά πρόκειται για διεθνή συνομωσία.