Αλεξανδρούπολη-Κορονοϊός: Ανακοίνωση του ξενοδοχείου όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι – Τα αποτελέσματα των τεστ

Αλεξανδρούπολη-Κορονοϊός: Ανακοίνωση του ξενοδοχείου όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι – Τα αποτελέσματα των τεστ

Με επίσημη ανακοίνωση του πριν λίγο το ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης “ΝΕΦΕΛΗ” όπου το προηγούμενο Σάββατο έγινε το γαμήλιο γλέντι του γάμου απ’ τον οποίο ξεκίνησε… αλυσίδα κρουσμάτων κορονοϊού, ενημερώνει για τα όσα εξελίσσονται αυτές τις ημέρες στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που υπογράφει ο Διευθυντής του Χρήστος Καράμπαγλης, με πρωτοβουλία της επιχείρησης  υποβλήθηκε όλο το προσωπικό σε μοριακό τεστ ανίχνευσης covid-19, μαζί με την διεύθυνση του ξενοδοχείου, μηδενός εξαιρουμένου, ακόμη και στο προσωπικό που δεν συμμετείχε στην εκδήλωση του γάμου. Τα αποτελέσματα για όλους ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. 

Επισημαίνεται επίσης ότι η κοπέλα που πρώτη διαγνώστηκε με κορονοϊό δεν βρέθηκε στο ξενοδοχείο για το γαμήλιο γλέντι, οι πελάτες του ξενοδοχείου δεν ήρθαν σε επαφή με τους συμμετέχοντες στο γάμο, η εκδήλωση αυτή έγινε σε εξωτερικό χώρο και παράλληλα μετά την ανακοίνωση των κρουσμάτων έγιναν απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους.

Τέλος τονίζεται, ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για όσους πρόκειται να επισκεφτούν το ξενοδοχείο για διαμονή ή άλλο λόγο από εδώ και πέρα.

Η επίσημη ανακοίνωση του ξενοδοχείου “ΝΕΦΕΛΗ” αναφέρει:

“Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το περασμένο Σάββατο 1 Αυγούστου 2020, και αφορούν την τέλεση εκδήλωσης γάμου σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου μας, και την παρουσίαση κρούσματος covid-19 σε καλεσμένους του γάμου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα ακόλουθα προς αποφυγή φημών και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων.
1. Το ξενοδοχείο μας τηρούσε και συνεχίζει να τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά covid-19 σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες αλλά και τους επισκέπτες και το προσωπικό της επιχείρησης.
2. Το άτομο που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα, ουδέποτε προσήλθε στο ξενοδοχείο μας.
3. Οι πελάτες του ξενοδοχείου μας, ουδέποτε ήρθαν σε επαφή με κάποιον από τους καλεσμένους της εκδήλωσης του γάμου.


4. Μόλις ενημερωθήκαμε για το συμβάν, κινηθήκαμε αστραπιαία και αμέσως πραγματοποιήσαμε, απολύμανση σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου με εξειδικευμένο συνεργείο απολύμανσης. Να σημειώσουμε εδώ ότι το ξενοδοχείο μας πραγματοποιεί συνεχώς απολυμάνσεις στα πλαίσια των μέτρων προστασίας κατά covid-19.
5. Στην συνέχεια καλέσαμε ειδική συνεργάτιδα ιατρό μικροβιολόγο της επιχείρησης χωρίς την υπόδειξη ή συμβουλή κανενός, με δική μας πρωτοβουλία, και υποβάλαμε όλο το προσωπικό σε μοριακό τεστ ανίχνευσης covid-19. Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν σε όλο το προσωπικό και την διεύθυνση του ξενοδοχείου, μηδενός εξαιρουμένου, ακόμη και στο προσωπικό που δεν συμμετείχε στην εκδήλωση του γάμου.
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ


Το ξενοδοχείο μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς όλους θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλής ποιότητας, αλλά προπάντων με ΑΣΦΑΛΕΙΑ, τηρώντας όλους τους κανόνες προστασίας κατά covid-19 με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, όπως έκανε από την αρχή της πανδημίας.
Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση σε όλους όσους έχουν επιμολυνθεί με τον ιό, αλλά και στις οικογένειες αυτών, και ελπίζουμε ότι το συγκεκριμένο γεγονός θα είναι και το τελευταίο, όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και σε ολόκληρη την χώρα.
Τέλος θα ήθελα να τονίσω ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για όσους πρόκειται να μας επισκεφτούν ή έχουν την πρόθεση να μας επισκεφτούν, από εδώ και πέρα.
Εκ της διευθύνσεως
Καράμπαγλης Χρήστος
Διευθυντής

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*