Αλεξανδρούπολη: Σοκαριστικές εικόνες απ’ το πολύνεκρο δυστύχημα, που ξημερώματα στοίχισε τη ζωή σε 7 άτομα

Αλεξανδρούπολη: Σοκαριστικές εικόνες απ’ το πολύνεκρο δυστύχημα, που ξημερώματα στοίχισε τη ζωή σε 7 άτομα

Σοκαριστικές ήταν οι εικόνες που αντίκρισαν αρχικά οι διερχόμενοι οδηγοί και στη συνέχεια αστυνομικοί, πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ, σήμερα τα ξημερώματα στον κόμβο Αρδανίου, όπου στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έχασαν την ζωή τους 7 άτομα.

Όπως βλέπετε στις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ που εξασφάλισε το Evros-news.gr από οδηγό ο οποίος πέρασε λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, το αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA μέσα στο οποίο ο αδίστακτος ή οι αδίστακτοι διακινητές είχαν… στοιβάξει υπό απάνθρωπες συνθήκες 12 λαθρομετανάστες, έχει χτυπήσει στην τσιμεντένια βάση του υπό κατασκευή σταθμού διοδίων στην συγκεκριμένη περιοχή, ανατράπηκε και αρκετοί από τους επιβαίνοντας εκσφενδονίστηκαν στο οδόστρωμα. Δύο μάλιστα από αυτούς βρέθηκαν στα παρακείμενα χωράφια, δυστυχώς νεκροί, όπως και άλλοι 5 δίπλα και μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί χθες από περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται σε κώμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ οι άλλοι 4 ελαφρότερα τραυματισμένοι σε θαλάμους νοσηλείας. Ως τώρα δεν έχει ακόμα διαπιστωθεί η εθνικότητα των 12 λαθρομεταναστών και αν όλοι είναι από την ίδια χώρα ή όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις από διάφορες ασιατικές και αφρικανικές μαζί. Η αστυνομία περιμένει να πάρει καταθέσεις από τους τραυματίες μόλις ξεπεράσουν το σώμα και το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: Τραγωδία με 7 νεκρούς στον κόμβο Αρδανίου – Πέντε νοσηλεύονται στο Π.Γ.Νοσοκομείο

Όσοι νοσηλεύονται, όπως άλλωστε συμβαίνει για οποιονδήποτε προέρχεται από άλλη χώρα και μπαίνει στο Νοσοκομείο το οποίο αποτελεί Κέντρο Αναφοράς, υποβλήθηκαν και σε τεστ κορονοϊού.  Ας ελπίσουμε και αυτός που βρίσκεται σε βαριά κατάσταση να γίνει καλά και να μην αυξηθεί περισσότερο ο τραγικός απολογισμός αυτού του πολύνεκρου δυστυχήματος, το οποίο δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό τους τελευταίους μήνες στην περιοχή μας. Οι αδίστακτοι διακινητές στοιβάζουν δεκάδες άτομα ακόμα και σε μικρά αυτοκίνητα και παράλληλα οδηγούν επικίνδυνα με αποτέλεσμα να έχουμε τροχαία δυστυχήματα με νεκρούς.

Εκείνο πάντως που ξεκαθαρίστηκε άλλη μια φορά, είναι πως δεν υπήρχε καταδίωξη του συγκεκριμένου αυτοκινήτου από αστυνομικούς. Απλά, επειδή το συγκεκριμένο σημείο όπου γίνονται τα έργα είναι επικίνδυνο ακόμα και για όποιον το γνωρίζει, ακόμα και αν κινείται κάποιος με χαμηλή ταχύτητα, το γεγονός ότι ήταν βράδυ, χωρίς καλή ορατότητα και ο οδηγός έτρεχε, έφερε το μοιραίο.