Κίνηση-ματ Μέτιου: Ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ορίστηκε ο Καβαλιώτης Γιώργος Γραμμένος

Κίνηση-ματ Μέτιου: Ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ορίστηκε ο Καβαλιώτης Γιώργος Γραμμένος

Σε μια κίνηση-ματ που σηματοδοτεί πολλά πράγματα για τις μελλοντικές εξελίξεις, προχώρησε ο Πριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, αφού με απόφαση του ορίστηκε ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας ο δικηγόρος κ. Γιώργος Γραμμένος.

Πρόκειται για ένα σημαντικό πρόσωπο στην περιοχή της Καβάλας, αφού είναι Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος καθώς και τέως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας επί δημαρχίας Δήμητρας Τσανάκα. Όσοι το γνωρίζουν επισημαίνουν ότι διαθέτει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία τόσο από τη θητεία του σε διοικητικές θέσεις ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ (ΟΤΑ) και την ιδιότητά του ως αιρετού της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και από την επαγγελματική του ενασχόληση.

Να επισημάνουμε ακόμα δυο πράγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Γραμμένος στις περασμένες περιφερειακές εκλογές στήριξε τους υποψηφίους της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη, η οποία ως γνωστόν στο νομό Καβάλας αναδείχθηκε πρώτη και τις δυο Κυριακές και αυτή ήταν η μοναδική περιοχή που επικράτησε και μάλιστα με ποσοστό κοντά στο 60%. Επειδή όμως ο Περιφερειάρχης κ.Μέτιος εκτιμάει τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ικανότητες του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργου γραμμένου και θεωρεί πως μπορεί με αυτές να προσφέρει στον συγκεκριμένο ρόλο, προχώρησε στον ορισμό του.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*