Κορονοϊός-Αλεξανδρούπολη: “Εμείς καλύψαμε τον γάμο και βρεθήκαμε θετικοί στον κορονοϊό” ανακοίνωσαν οι φωτογράφοι

Κορονοϊός-Αλεξανδρούπολη: “Εμείς καλύψαμε τον γάμο και βρεθήκαμε θετικοί στον κορονοϊό” ανακοίνωσαν οι φωτογράφοι

Με ανάρτηση τους στην επίσημη σελίδα τους στο facebook, από τα ξημερώματα ακόμα, οι φωτογράφοι που κάλυψαν τον γάμο του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη όπου προέκυψαν δεκάδες θετικά κρούσματα στον κορονοϊό, παραδέχθηκαν δημόσια ότι και οι δυο υποβλήθηκαν σε τεστ και βρέθηκαν ότι νοσούν από τον Covid-19.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της “Artographer Weddings” με ανάρτηση τους τονίζουν:

“Καλησπέρα folx,
Περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε ανοιχτά χωρίς εικασίες και υποθέσεις. Ο γάμος του Σαββάτου που είχε το κρούσμα του ιού καλύφθηκε από την ομάδα μας, με φωτογράφο την Ειρήνη. Και οι δυο υποβληθήκαμε σε εξετάσεις οι οποίες δυστυχώς έδειξαν ότι νοσούμε από τον COVID 19.

Σαφώς θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και καραντίνας όπως και η αντίστοιχη ιχνηλάτηση.

Η δουλειά μας είναι τέτοια που μας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους στις πιο όμορφες στιγμές τους και παρά το συγκεκριμένο περιστατικό εμείς θα κρατήσουμε μόνο αυτό.

Ευχόμαστε σε όλους όσοι νοσούν γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση”.

Σίγουρα υπεύθυνη και αξιέπαινη η στάση τους, αφού δεν θέλησαν να αφήσουν τις φήμες να… σέρνονται. Όπως και οι ίδιοι παραδέχονται δημόσια, μόλις πληροφορήθηκαν ότι αποτελούν επιβεβαιωμένα κρούσματα τέθηκαν σε καραντίνα, προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή με άλλους και υπάρξει κίνδυνος διάδοσης του ιού.

Σήμερα το απόγευμα και το ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης “ΝΕΦΕΛΗ” όπου πραγματοποιήθηκε το γαμήλιο γλέντι, με επίσημη ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι όλο το προσωπικό, τα υπόλοιπα στελέχη (διευθυντικά και άλλα), ακόμα και όσοι δεν είχαν σχέση με το γαμήλιο γλέντι που πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο, υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού και βρέθηκαν ΟΛΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξανδρούπολη-Κορονοϊός: Ανακοίνωση του ξενοδοχείου όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι – Τα αποτελέσματα των τεστ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*