Καλώς τον και… ΑΡΓΗΣΕ: Εξώδικο εναντίον Κώστα Πιτιακούδη και Evros-news.gr και o Χριστόδουλος Τοψίδης!!!

Καλώς τον και… ΑΡΓΗΣΕ: Εξώδικο εναντίον Κώστα Πιτιακούδη και Evros-news.gr και o Χριστόδουλος Τοψίδης!!!

Πως το λέει ο λαός μας; Καλώς τον κι ας άργησε. Εμείς θα λέγαμε, καλώς τον και… ΑΡΓΗΣΕ για τον Χριστόδουλο Τοψίδη, από τον οποίο παραλάβαμε σήμερα με δικαστικό επιμελητή ΕΞΩΔΙΚΟ για κάποια από τα πολλά δημοσιεύματα του Evros-news.gr, που αναφέρονται σε αυτόν με τις πολλές ιδιότητες. 

Μάλιστα, στην ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ όπως είναι ο τίτλος και την σημείωση: “Μετά της ρητής επιφυλάξεως παντός νομίμου δικαιώματος μου”, κάτι που αφήνει να εννοηθεί και προαναγγέλει και άλλες πιθανές νομικές κινήσεις εναντίον μας (ασφαλιστικά μέτρα, αγωγές κ.λ.π) επικαλείται τρεις θεσμικές του ιδιότητες: Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και επικεφαλής της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Έχει και άλλες θεσμικές ιδιότητες βέβαια ο επί πολλά χρόνια γνωστός και φίλος μου Τάκης (εγώ όπως και οι άλλοι φίλοι του, έτσι τον γνώρισα την δεκαετία του ’90 και τον ξέρω μέχρι τώρα), αλλά δεν τις αναφέρει. Θεσμικές εννοώ, γιατί ως επιχειρηματίας και μάλιστα πετυχημένος, επικαλείται και τα πολλά… ΑΦΜ του.

Δικαίωμα του ασφαλώς να ακολουθήσει και αυτός τον δρόμο που άνοιξαν άλλοι γνωστοί και φίλοι του οι οποίοι… προηγήθηκαν, με ανάλογες νομικές ενέργειες και κινήσεις εναντίον μας, θεωρώντας ότι θα μας πιέσουν, θα μας φοβίσουν και θα μας φιμώσουν. Όλοι τους όμως μέχρι τώρα… απέτυχαν και η Δικαιοσύνη μας δικαίωσε. Με γνωστές τις πιο πρόσφατες αποφάσεις υπέρ μας και εναντίον όσων αποφάσισαν να στραφούν εναντίον μας δικαστικά.

Μαθημένα τα βουνά απ’ τα χιόνια. Αν μάλιστα δεν ξέρει ποια επόμενα βήματα να ακολουθήσει, μπορούμε να του τα υποδείξουμε. Τα μάθαμε καλά, από τις συνεχείς προσπάθειες κάποιων, οι οποίες όμως έπεσαν στο κενό, να σταματήσουν το Evros-news.gr. Γιατί μας έκαναν ακόμα πιο μαχητικούς, έφεραν κοντά μας περισσότερες χιλιάδες αναγνώστες.

Υ.Γ: Αν πάντως επιλέξει να προχωρήσει σε αγωγές ο κ.Τοψίδης, περιμένω με ενδιαφέρον να δω αν τα χρήματα που θα ζητάει θα είναι σε χιλιάδες ευρώ ή… ΚΑΤΟΥΣΤΑΡΚΑ, όπως του αρέσει να λέει όταν αναφέρεται στα χρήματα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και επικεφαλής της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”.

 

3 Σχόλια

 1. Μα τι είναι αυτός; Σιγά που ασχολήθηκε το σάιτ με αυτόν, ελάχιστες αναφορές μετά τις εκλογές κι αυτές χωρίς ιδιαίτερη ένταση. Δηλαδή πως την είδαμε τώρα, ο κάθε πικραμένος που χάνει εκλογές θα κάνει και μια αγωγή στο evros news μπας και συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα; Τώρα με αυτό το παιδιάστικο εξώδικο τι κατάφερε λοιπόν; Δεν θέλει και ιδιαίτερο IQ για να καταλάβεις ότι με το τσιγκλάς ένα μέσο που δεν κιότεψε ούτε στα δύσκολα, έχεις εξασφαλισμένη για τα επόμενα 3 χρόνια σχετική περιποιητική αρθρογραφία. Ή παντελώς άσχετος είναι αυτός (και όσοι τον συμβουλεύουν) ή μαζοχιστής, δεν εξηγείται αλλιώς.

  ΥΓ: Επειδή σιγά σιγά μαζεύονται πολλοί, προτείνω να κάνουν αντιπιτιακουδικό σύλλογο ομαδικής ψυχοθεραπείας «Ο Μαύρος Πητ», με μότο: του έκανα κι εγώ μήνυση.

 2. Οι Δημοσιογραφοι δουλειά τους είναι να ενημερωνουν στον κόσμο τα θετικά και τα στραβα, αναποδα και τα κακως κείμενα.
  Αν δεν υπήρχαν πώς θα μαθαιναμε τι συμβαίνει στο κόσμο.
  Στο θέμα μας. Χωρίς να γνωρίζω τά πρόσωπα και τα πραγματα. Θα επροτεινα το εξής: Ο πρόεδρος του Επιμελητηριου έπρεπε πρώτα να καλεσει τον δημοσιογραφο κ. Πιτιακουδη και να ζητησει εξηγησεις γιατί πώς και από πού γράφει αυτες τις ειδήσεις. Νομίζω εκεί θα ξεδιαλυνονταν τα πραγματα και θα λυονταν οι οποίες διαφορες και παρεξηγησεις.
  Η καλή συνεργασια σημαίνει και προοδο…

  • Για ποιόν λόγο να ζητήσει εξηγήσεις ο Τοψίδης απο τον Πιτιακούδη; υπάλληλο τον έχει; Με συγχωρείτε αλλά αυτό που γράφετε δεν είναι ορθό. Αν ο κ. Τοψίδης θίγεται από τα δημοσιεύματα του evros-news έπρεπε να είχε απαντήσει κατά καιρούς με επιστολές προς αποκατάσταση της αλήθειας και υπεράσπισης του ίδιου και της παράταξης του, από την στιγμή που αυτό δεν έχει συμβεί είναι αντιληπτό ότι τα δημοσιεύματα του Πιτιακούδη και βάση έχουν αλλά το πιο σημαντικό είναι αληθή πλήρως. Όσον αφορά το η καλή συνεργασία σημαίνει πρόοδος ναι ισχύει αλλά όχι σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, αν ο πολιτευτής δεν αντέχει την κριτική και την διαφορετική άποψη ας παραιτηθεί.
   Η δημοσιογραφία και η ελευθεροτυπία δεν φιμώνεται με κανένα εξώδικο, η ελεύθερη άποψη και οι αρχές του δημοσιογραφικού λειτουργήματος δεν διαπραγματεύονται γιατί όλα αυτά είναι βασικά συστατικά του δημοκρατικού πολιτεύματος. Όποιοι θεσμικοί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν και να αντέξουν την κριτική και την διαφορετική άποψη ας μετακομίσουν στην Βόρειο Κορέα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*