Δημοσχάκης: Έβαλε σταυρό ακόμα και στον ιστό σημαίας της… Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Δημοσχάκης: Έβαλε σταυρό ακόμα και στον ιστό σημαίας της… Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Είναι Ορθόδοξος Χριστιανός και το δείχνει ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιος Δημοσχάκης και η φωτογραφία από το γραφείο του το επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά.

Όπως βλέπετε, στις δυο σημαίες που έχει σε ένα από τα γραφεία του, έβαλε τον σταυρό όχι μόνο στον ιστό με την ελληνική σημαία, αλλά ακόμα και σε αυτόν που έχει την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δίπλα η φωτογραφία με την Αγιά Σοφιά, η οποία πρόσφατα βεβηλώθηκε μετά την απόφαση Ερντογάν να μετατραπεί σε τζαμί. Μόνο που ο σταυρός δεν υπάρχει σε ιστό καμιάς άλλης σημαίας του κόσμου, ακόμα και σε αυτές που έχουν πάνω τους σύμβολο τον σταυρό, όπως η Σουηδία, η Δανία, η Φινλανδία, η Μάλτα, η Ελβετία, η Γεωργία και πολλές ακόμα. Πόσο μάλλον η Ευρωπαϊκή Ένωση, που σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Ο κ.Δημοσχάκης όμως της… επέβαλλε τον σταυρό στον ιστό της σημαίας της και βλέποντας κανείς να βρίσκεται δίπλα στην φωτογραφία της Αγιάς Σοφιάς που μάλιστα δεν έχει τους μιναρέδες αλλά είναι η αμιγώς χριστιανική εκκλησία, δεν μπορεί να μην σκεφθεί, πως η Ευρωπαϊκή Ένωση αν και αποτελείται από χριστιανικά κράτη, δεν αντέδρασε και τόσο έντονα, ούτε απέτρεψε την προκλητική και βλάσφημη ενέργεια των Τούρκων να μετατρέψουν σε τζαμί το παγκόσμιο σύμβολο του Χριστιανισμού.