Αλεξανδρούπολη: Προβολή της ταινίας “ΕΥΤΥΧΙΑ” με πρωταγωνίστρια την Εβρίτισσα Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Αλεξανδρούπολη: Προβολή της ταινίας “ΕΥΤΥΧΙΑ” με πρωταγωνίστρια την Εβρίτισσα Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Αλεξανδρούπολης  προβάλει την πετυχημένη ταινία του Άγγελου Φραντζή “ΕΥΤΥΧΙΑ” από χθες Πέμπτη 6/8/20 εως Κυριακή 9/8/20,με πρωταγωνίστρια την καταξιωμένη Εβρίτισσα ηθοποιό Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Ώρες προβολής: 22.00. Το Σάββατο και την Κυριακή θα γίνει και δεύτερη μεταμεσονύκτια προβολή στις 00.05.

Ο σκηνοθέτης Άγγελος Φραντζής μας παρουσιάζει την πολυτάραχη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Του γνωστού-άγνωστου θρύλου της ελληνικής μουσικής. Της πληθωρικής, αντισυμβατικής και πρωτοπόρου γυναίκας, που έζησε όπως ήθελε η ίδια. Της μεγαλύτερης στιχουργού που γνώρισε το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, η εμπνευσμένη πένα της οποίας κατάφερε να μετατρέψει τα στιχάκια-σουξέ σε συλλογική μνήμη ενός λαού.

Η Κάτια Γκουλιώνη (“νεαρή Ευτυχία”) και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (“ώριμη Ευτυχία”) ως ερμηνεύτριες, συντονίζονται αρμονικά και σκιαγραφούν με συγκλονιστικό τρόπο το πορτραίτο της σπουδαίας στιχουργού. Παράλληλα με την διαδρομή της Ευτυχίας παρακολουθούμε και μια απ’ τις λαμπρότερες περιόδους του λαϊκού μας τραγουδιού. «Τα καβουράκια», «Είσαι η ζωή μου», «Ρίχτε στο γυαλί φαρμάκι», «Περασμένες μου αγάπες», «Όνειρο απατηλό», «Είμαι αϊτός χωρίς φτερά», «Ηλιοβασιλέματα», «Η φαντασία», , «Μαντουμπάλα», «Στ΄ Αποστόλη το κουτούκι», «Πετραδάκι, πετραδάκι», «Μου σπάσανε τον μπαγλαμά», «Δύο πόρτες έχει η ζωή».

Ο καλός λαϊκός ελληνικός κινηματογράφος επιστρέφει δυναμικά με μια ταινία γεμάτη συναίσθημα και μνήμες.

Σας περιμένουμε στο θερινό κινηματογράφο «Φλοίσβος» για να περάσετε μια όμορφη κινηματογραφική βραδιά.

Το ΔΣ της ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ