Είχε κλέψει αυτοκίνητο από την Καβάλα, αλλά τον “τσίμπησαν” στο Σουφλί

Είχε κλέψει αυτοκίνητο από την Καβάλα, αλλά τον “τσίμπησαν” στο Σουφλί

Είχε κλέψει αυτοκίνητο από την Καβάλα, αλλά τον “τσίμπησαν” στο Σουφλί να το οδηγεί χωρίς δίπλωμα, ενώ στις έρευνες που του έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν πάνω του και μαχαίρι. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Συνελήφθη στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για το οποίο όπως προέκυψε είχε δηλωθεί κλοπή την 3-8-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Καβάλας.

Επιπλέον, σε έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 20 εκατοστών, το οποίο και κατασχέθηκε.

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.