Ορεστιάδα: Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, όταν η μοτοσυκλέτα του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νοσηλεύεται στην Καβάλα

Ορεστιάδα: Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, όταν η μοτοσυκλέτα του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νοσηλεύεται στην Καβάλα

Σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου μεταφέρθηκε από το χωριό Πλάτη Ορεστιάδας μετά από σύγκρουση της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε με αυτοκίνητο, ένας Βούλγαρος που εργαζόταν σε χωράφια της περιοχής.


Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή, σε αγροτικό δρόμο της Πλάτης Ορεστιάδας και ο τραυματισμένος εργάτης αρχικά είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Εκεί όμως οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την μεταφορά του στην Καβάλα, όπου η Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου της θεωρείται από τις καλύτερες.

Να θυμίσουμε επίσης, πως δεν είναι η πρώτη φορά που περιστατικά τέτοιων σοβαρών τραυματισμών που απαιτούν επέμβαση νευροχειρουργική μεταφέρονται για νοσηλεία ή και εγχείρηση στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από μήνες με την άτυχη μικρή μαθήτρια από την Ορεστιάδα, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε παιδική χαρά κατά την εκδρομή του σχολείου της, όταν έπεσε από την κούνια και χτύπησε στην σπονδυλική στήλη.

Πηγή: kavalanews.gr

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι ΑΡΧΕΙΟΥ