Σουφλί: Ενδιαφέρον επενδυτών για την επαναδημοπράτηση του οικοτουριστικού ξενώνα “ΘΡΑΣΣΑ” Τυχερού

Σουφλί: Ενδιαφέρον επενδυτών για την επαναδημοπράτηση του οικοτουριστικού ξενώνα “ΘΡΑΣΣΑ” Τυχερού

Σε γρήγορη επαναδημοπράτηση του οικοτουριστικού ξενώνα “ΘΡΑΣΣΑ” που βρίσκεται στην λίμνη Τυχερού, θα προχωρήσει ο δήμος Σουφλίου μετά την λύση της σύμβασης με τον μέχρι πρότινος διαχειριστή Αθανάσιο Κριτσίνη.

Μάλιστα υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από τουλάχιστον δύο επενδυτές οι οποίοι είναι από την περιοχή, όπως αποκάλυψε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρωτογενούς Τομέα του δήμου Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης, στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό. Ο κ.Δαρούσης που είναι από το Τυχερό και γνωρίζει άριστα το ζήτημα, τόνισε ότι από την στιγμή που θα γίνει από ειδική επιτροπή του δήμου Σουφλίου η παραλαβή του ξενώνα, η οποία είχε προγραμματιστεί την περασμένη Παρασκευή, η Οικονομική Επιτροπή θα προχωρήσει άμεσα και πολύ γρήγορα τις διαδικασίες επαναδημοπράτησης του.

Απαντώντας μάλιστα σε όσα ανυπόστατα δήλωσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Πουλιλιού και φίλος του προηγούμενου διαχειριστή του οικοτουροιστικού ξενώνα, ο Απόστολος Δαβής, ο μοναδικός που ψήφισε “παρών” για τη λύση της σύμβασης ενώ όλοι οι άλλοι έδωσαν θετική ψήφο (και η δημοτική του παράταξη φυσικά), τα διέψευσε ένα προς ένα με συγκεκριμένα στοιχεία. Τόνισε ότι με τρεις αιτήσεις του ο προηγούμενος διαχειριστής ζήτησε την λύση της σύμβασης από τον δήμο Σουφλίου, γιατί δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει, αφού αποχώρησαν οι εργαζόμενοι εταιρείας (ΤΑΠ) που τα δυο προηγούμενα χρόνια έμεναν εκεί και αποτελούσαν ουσιαστικά τους πελάτες του ξενώνα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΝΩΝΑ ΤΥΧΕΡΟΥ