Έβρος: Επικίνδυνη πυρκαγιά στη θέση “Τρεις Βρύσες” μεταξύ Αλεξανδρούπολης-Σουφλίου – Επιχειρούν ελικόπτερο και πυροσβέστες

Έβρος: Επικίνδυνη πυρκαγιά στη θέση “Τρεις Βρύσες” μεταξύ Αλεξανδρούπολης-Σουφλίου – Επιχειρούν ελικόπτερο και πυροσβέστες

Επικίνδυνη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και ώρα στη θέση “Τρεις Βρύσες” ή “Καρά Τεπέ”, μεταξύ Αλεξανδρούπολης-Σουφλίου, στα όρια της Δαδιάς.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, με χρησιμοποίηση του πυροσβεστικού ελικοπτέρου που σηκώθηκε αμέσως από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, μέχρι να φτάσουν οι επίγειες δυνάμεις αφού και μακριά ήταν το σημείο της φωτιάς και δύσβατο. Αυτή την ώρα πάντως οι πυροσβεστικές δυνάμεις από Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Φυλάκιο Φερών έχουν περιορίσει σημαντικά τα μέτωπα της πυρκαγιάς, ενώ αν χρειαστεί θα φτάσουν δυνάμεις και από το Διδυμότειχο. Ευτυχώς που δεν φυσούσαν ισχυροί άνεμοι και έτσι δεν επεκτάθηκε πάρα πολύ η πυρκαγιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι υπήρχαν δυο εστίες, κάτι που προβληματίζει τους πυροσβέστες, αφού εκείνη η περιοχή αποτελεί και πέρασμα λαθρομεταναστών. Εξάλλου πριν λίγες ημέρες, στην φωτιά μεταξύ Μελίας-Κοίλων, βρέθηκαν κοντά στο σημείο λαθρομετανάστες.

 

 

Ένα σχόλιο

  1. Υποπτες οι πυρκαγιες…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*