Έβρος: Κρούσματα κορονοϊού σε δεύτερο γάμο – Γνωστό πρόσωπο ο γαμπρός, βρέθηκε θετικός όπως και η νύφη

Έβρος: Κρούσματα κορονοϊού σε δεύτερο γάμο – Γνωστό πρόσωπο ο γαμπρός, βρέθηκε θετικός όπως και η νύφη

Κρούσματα κορονοϊού και σε δεύτερο γάμο (και μάλιστα πολιτικό) που έγινε στον Έβρο, βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr και ήδη έχει προκληθεί αναστάτωση στην περιοχή του νομού που πραγματοποιήθηκε.

Τόσο ο γαμπρός, ο οποίος μάλιστα είναι πολύ γνωστό πρόσωπο και αναγνωρίσιμο πρόσωπο και πανελλαδικά στον χώρο όπου εργάζεται όσο και η νύφη, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από τεστ που έκαναν. Ήρθαν από το εξωτερικό, όπου αυτό τον καιρό είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του γαμπρού και η χώρα στην οποία βρισκόταν έχει σημαντικό πρόβλημα με πολλά κρούσματα κορονοϊού.

Όσοι πάντως συμμετείχαν στον γάμο με οποιαδήποτε ιδιότητα ή ήρθαν σε επαφή στη συνέχεια με το νιόπαντρο ζευγάρι, έχουν πληροφορηθεί την συγκεκριμένη εξέλιξη και κάποιοι αυτοβούλως πήγαν  και έδωσαν δείγμα προκειμένου να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ. Επίσης δεν αποκλείεται να ληφθούν μέτρα και για τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο συγκεκριμένος πολιτικός γάμος.

Ακόμα πάντως ουδείς γνωρίζει αν υπήρξε μετάδοση του Covid-19 από τον συγκεκριμένο γάμο και δημιουργηθεί νέο πρόβλημα στο νομό μας, όπως συνέβη με τον προηγούμενο γάμο ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη (θρησκευτικός εκείνος) και ξεκίνησε μια… αλυσίδα συνεχών κρουσμάτων, κάποια από τα οποία φυσικά δεν αποκλείεται να προϋπήρχαν από άλλες επαφές και συναθροίσεις και ξεπέρασαν τα 60 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.