Astir Egrantia Hotel Αλεξανδρούπολης: Όλοι οι εργαζόμενοι μας ελέγχθηκαν και βγήκαν αρνητικοί στον κορονοϊό

Astir Egrantia Hotel Αλεξανδρούπολης: Όλοι οι εργαζόμενοι μας ελέγχθηκαν και βγήκαν αρνητικοί στον κορονοϊό

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο manager του ομίλου στην Αλεξανδρούπολη Δημήτρης Καραβασίλης, τα ξενοδοχεία Astir Egnatia Hotel της CRECOTEL, επισημαίνουν ότι όλοι οι εργαζόμενοι τους υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε επειδή τον τελευταίο καιρό στην πόλη της Αλεξανδρούπολης υπήρξαν πολλά επιβεβαιωμένα κρούσματα και ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι οι εργαζόμενοι του στο συγκρότημα της πόλης δεν έχουν κανένα πρόβλημα και οι επισκέπτες τους μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς. Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι των ξενοδοχείων ΑΣΤΗΡ & ΕΓΝΑΤΙΑ της GRECOTEL, ελέγχθηκαν για τον SARS-CoV-2 με την πλέον αξιόπιστη μοριακή (RT PCR) μέθοδο και είναι αρνητικοί. Είμαστε συνεπώς έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τους επισκέπτες μας και να διασφαλίσουμε με τον καλύτερο τρόπο και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες μια ευχάριστη αλλά και ασφαλή διαμονή στις εγκαταστάσεις μας.
Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε το Πρότυπο Μικροβιολογικό Εργαστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ για την άψογη συνεργασία, την επιστημονική τους κατάρτιση και τον επαγγελματισμό τους. Μέσα σε ένα σαββατοκύριακο έκαναν όλες τις λήψεις σε χρόνο ρεκόρ σε πάνω από 100 άτομα προσωπικό, με τις απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας, αλλά και μας παρέδωσαν τα αποτελέσματα με ταχύτητα, απόλυτη αξιοπιστία και ακρίβεια σε λιγότερο από 24 ώρες”.