Σαμοθράκη: Με μηχανική βλάβη παραμένει στην Αλεξανδρούπολη το “Αδαμάντιος Κοραής” – Ταλαιπωρία για επιβάτες, οδηγούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαμοθράκη: Με μηχανική βλάβη παραμένει στην Αλεξανδρούπολη το “Αδαμάντιος Κοραής” – Ταλαιπωρία για επιβάτες, οδηγούς (ΒΙΝΤΕΟ)

-Ακυρώθηκε το δρομολόγιο για Σαμοθράκη-Λήμνο

-Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες και οδηγούς

Καθηλωμένο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης παραμένει από τις 7 το πρωί που έπρεπε να αναχωρήσει για Σαμοθράκη το πλοίο “Αδαμάντιος Κοραής”, με μηχανική βλάβη στην μία εκ των κύριων μηχανών του και ενώ το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα έφτανε και στην Λήμνο. 

Όπως ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του πλοίου στους επιβάτες, το δρομολόγιο ακυρώθηκε λόγω μηχανολογικού προβλήματος και δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα, ενώ θα γίνει εκφόρτωση του. Λίγο αργότερα η πλοιοκτήτρια Zante Ferries με ανακοίνωση της τόνισε:

“Σας ενημερώνουμε, ότι σήμερα Τετάρτη 12/08/2020 στο πλοίο της εταιρίας μας Ε/Γ – Ο/Γ “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ” Ν.Π. 11800 παρατηρήθηκε βλάβη σε μια εκ των κυρίων μηχανών.

Ήδη η βλάβη επισκευάζεται με ιδία μέσα από την ομάδα μηχανικών του πλοίου.

Για την γρηγορότερη εκτέλεση της διαδικασίας, η εταιρία μας μίσθωσε αεροσκάφος στο οποίο επιβαίνει ο επιθεωρητής του νηογνώμονα που ανήκει το πλοίο & μεταβαίνει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Για νεότερη ενημέρωση θα επανέλθουμε με δελτίο τύπου”.

Η εξέλιξη αυτή έφερε στο μυαλό αρκετών όσα συνέβησαν τον περσινό Αύγουστο, όταν τότε καθηλώθηκαν από μηχανικές βλάβες τα δυο πλοία της Saos Ferries και για κάποιες ημέρες το νησί έμεινε χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση. Επίσης, να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες το “Αδαμάντιος Κοραής” έμεινε από μηχανική βλάβη και πάλι μισοπέλαγα, πριν φτάσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Τελικά κατάφερε να μπει με μια μηχανή και αφού για 5 ώρες κράτησε η διαδικασία επισκευής και ελέγχου από το νηογνώμονα, στη συνέχεια πραγματοποίησε το δρομολόγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σαμοθράκη: Έμεινε μισοπέλαγα από μηχανική βλάβη το “Αδαμάντιος Κοραής”, έξω απ’ την Αλεξανδρούπολη

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*