Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης ο γαμπρός που παντρεύτηκε στο Τυχερό και βρέθηκε θετικός στον κορονοίό

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης ο γαμπρός που παντρεύτηκε στο Τυχερό και βρέθηκε θετικός στον κορονοίό

Ο Εβρίτης διεθνής ποδοσφαιριστής της τουρκικής Αλάνιασπορ  Μανώλης Σιώπης ανακοίνωσε δημόσια ότι είναι ο γαμπρός που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο χωριό του, το Τυχερό και βρέθηκε θετικός στον κορονοίό μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγο του.

Το Evros-news.gr πουΑΠΟΚΑΛΥΨΕ χθες το συγκεκριμένο θέμα, προφανώς και γνώριζε ότι πρόκειται για τον Σιώπη, αλλά σεβάστηκε τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, πόσο μάλλον όταν πρόκειαι για θέματα ιατρικής φύσεως. Από την στιγμή όμως που ο ίδιος το παραδέχθγκε και σωστά έπραξε, το δημοσεύουμε.

Ο μέσος της Αλάνιασπορ τόνισε ότι είναι ασυμπτωματικός, ενώ πλέον βρίσκεται σε καραντίνα.

Η ανάρτηση του Μανώλη Σιώπη

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του: «Θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου ότι εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός.

Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου. Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6-8-2020 με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καθώς πριν επισκεφθώ την οικογένειά μου και την εγκυμονούσα σύζυγό μου που διαμένει στην Ελλάδα ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορωνοϊού».

Το θέμα πάντως είναι ότι ο Σιώπης όλες αυτές τις μέρες ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο σε Τυχερό, Σουφλί, Αλεξανδρούπολη και φυσικά όκοι αυτοί πλέον… ψάχνονται.