Επτά, μέχρι στιγμής, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού απ’ τον γάμο Σιώπη στο Τυχερό

Επτά, μέχρι στιγμής, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού απ’ τον γάμο Σιώπη στο Τυχερό

Στα 7 έφτασαν μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, από τον πολιτικό γάμο του διεθνή ποδοσφαιριστή της τουρκικής Αλάνιασπορ Μανώλη Σιώπη, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, εκτός του ίδιου του γαμπρού και της εγκυμονούσας συζύγου του που είναι θετικοί, όπως άλλωστε ανακοίνωσε ο ίδιος επίσημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ανάρτηση του, άλλα 5 άτομα που βρέθηκαν στον γάμο, τόσο στην διαδικασία στην Δημοτική Ενότητα Τυχερού όσο και στη δεξίωση που ακολούθησε το γειτονικό χωριό Λαγυνά, είναι θετικοί στον Covid-19.

Ο ένας είναι ο Συνοριοφύλακας που υπηρετεί στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου και είναι συγγενής του γαμπρού και άλλα 4 άτομα. Όλοι τους υποβλήθηκαν στο σχετικό τεστ σε ιδιωτικά εργαστήρια και τα αποτελέσματα τους βγήκαν θετικά. Μάλιστα έχουν ήδη σταλεί και στον ΕΟΔΥ και δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν σήμερα επίσημα στα κρούσματα που αφορούν τον Έβρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης ο γαμπρός που παντρεύτηκε στο Τυχερό και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Άλλα 22 δείγματα πάρθηκαν σήμερα απ’ τον ΕΟΔΥ

Μακάρι να σταματήσουν εδώ τα θετικά κρούσματα από τον κορονοϊό που έχουν σχέση με τον συγκεκριμένο πολιτικό γάμο, αλλά σήμερα όπως ήδη γράψαμε βρέθηκε στο Τυχερό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και πήρε δείγματα από 22 άτομα. Στενούς συγγενείς γαμπρού και νύφης, τον Αντιδήμαρχο που τέλεσε τον πολιτικό γάμο και άλλους οι οποίοι με τον έναν ή άλλον τρόπο είχαν σχέση με όσα έγιναν. Τα αποτελέσματα τους θα ανακοινωθούν αύριο και με βάση τα ισχύοντα μέχρι τώρα, μάλλον τα θετικά κρούσματα δεν θα μείνουν στα 7, αλλά θα αυξηθούν τις επόμενες ημέρες. Το σημαντικό είναι ότι όλοι είναι ασυμπτωματικοί και δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα κάποιος να νοσηλευθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Κρούσματα κορονοϊού σε δεύτερο γάμο – Γνωστό πρόσωπο ο γαμπρός, βρέθηκε θετικός όπως και η νύφη